Zenith ELITE 6150 Відродження легендарного калібру

У колекцію творів Zenith додався новий твір майстрів – модель Elite 6150, в серці якої криється знаменитий механізм Elite, 1990 розробки. Свого часу його було визнано «найкращим механізмом року».

Основною перевагою нової моделі Elite 6150 є її ультратонкий корпус - 3,92 мм з діаметром 42 мм. У такий маленький діаметр розробники помістили 195 деталей і залишили можливість додати різні функції. Фахівці відділу розробок Zenith удосконалили основні технічні характеристики нового калібру Elite 6150. За рахунок інтеграції додаткового заводного барабана новий калібр Elite 6150 вдвічі збільшив працездатність механізму і тепер став можливий 4-денний внутрішній запас ходу. У новій моделі секундна стрілка з прямим приводом займає центральне положення на циферблаті, замість раніше відведеного положення «9 годин». Удосконалений калібр Elite 6150 має частоту 28 800 напівколивань на годину.

Годинник виконаний у класичному стилі. На елегантному і строгому корпусі зі сталі, що має подовжені вушка з вигином, розташований сріблястий циферблат з витонченими стрілками, покритий опуклим склом з двостороннім покриттям антивідблиску. Крізь прозору задню кришку Elite 6150 можна спостерігати за роботою механізму. Водонепроникність цієї моделі сягає 30 метрів. Доповненням до витонченої моделі Elite 6150 служить ремінець зі шкіри алігатора з каучуковою підкладкою і потрійною застібкою, що розкладається.