Excellence Regulator Limited Edition від Louis Erard – креативна версія

Завдяки співпраці між Луї Ераром і підприємцем, архітектором і дизайнером Аленом Зільберштейном (під креативним керівництвом Мануеля Емча) народився особливий регулятор, що викликає занепокоєння. Колаборація відмовилася від традиційних моделей і, йдучи шляхом творчості, заново винайшла регулятор. Ці останні моделі, стовп в історії галузі, ніколи не були б спроектовані Альоном Зільберштейном. Луї Ерард, за майже сторіччя життя, ніколи не відмовлявся від класичних стандартів вартового мистецтва. Зільберштейн грає з основними квітами, дотримується суворих правил школи Баухауза, але приймає майже грайливий дух. Таким чином, його стиль стає знаковим і одразу впізнаваним. Його бренд, заснований 1987 року, випускав близько тисячі екземплярів на рік до 2012 року. Після закриття у 2012 році химерний дизайнер продовжив свою діяльність самостійно, співпрацюючи з багатьма компаніями.

Унікальний стиль. Ален Зільберштейн працював над регулятором Louis Erard Excellence і фактично створив щось незвичайне, що не узгоджується з канонами. «LExAS» доступний у двох версіях, які дуже відрізняються один від одного: одна зі сталевим корпусом і срібним циферблатом, друга зі сталевим корпусом, обробленим PVD, і чорним циферблатом. В обох випадках він має діаметр 40 мм і простий мінімалістичний дизайн з тонким безелем для збереження пропорцій, які передбачають легкість носіння.

 

Обидві версії мають ручний підзавод ETA Peseux 7001 з механічним механізмом, оснащений модулем регулятора, одним із найважливіших творів в історії годинної справи. У давнину він використовувався як зразок (зазвичай регулятор був встановлений у великих годинниках) для максимально точного налаштування кишенькового годинника, який можна було носити в кишені. В обох версіях Excellence Regulator велика стрілка вказує хвилини, годинник показується маленьким індикатором о 12 годині, секунди в іншому маленькому циферблаті о 6 годині. Запас ходу вказаний лічильником у положенні "9 годин". Циферблат захищений, з боку циферблату та з боку корпусу, сапфіровим склом. Доповнено моделі шкіряним ремінцем з потрійним червоним або синім рядком.

Моделі випущені обмеженим тиражем 178 екземплярів для кожного варіанта дизайну.

Купити годинник бренду Louis Erard у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.