50-річна Дженніфер Лопес побачила світ у білому вбранні нареченої.

Американська актриса захопила шанувальників своїм новим чином.

Зірка взяла участь у зйомках нової романтичної комедії «Одружись зі мною" (Marry me) у Нью-Йорку. Джей Ло приїхала на знімальний майданчик у білій сукні з довгим блискучим шлейфом. Весільне вбрання прикрашало величезну кількість химерних візерунків та оборок.

Волосся Дженніфер було заколоте нагорі, а на голову одягнена яскрава візерункова фата. Коли Лопес зняла накидку і кокетливо оголила плечі, шанувальники змогли побачити її розкішне дороге кольє. На вухах актриси були одягнені сережки із білого золота. Зірка була в прикрасах Pasquale Bruni.

 

Наречена Олекса Родрігеса обрала легкий весільний макіяж. Головний акцент було зроблено на очах, які актриса підвела чорним олівцем та світло-сірими тінями. На виході з лімузину Лопес зустрічали колеги зі знімального майданчика., які допомогли зірці пробратися крізь натовп папараці. Дженніфер було дуже складно пересуватися в такій важкій сукні, тому вона сіла відпочити в холі готелю, де пізніше відбулася зйомка.

Купити прикраси бренду Pasquale Bruni у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.