Jeweluxe: виставка прикрас у Сінгапурі

З 11 по 15 жовтня у самому центрі Сінгапуру проходить щорічний фестиваль коштовностей, годинників та розкішного життя Jeweluxe. Якщо в ці дні ви опинитеся в Сінгапурі - обов'язково зайдіть на головну вулицю шопінгу міста - Orchard Road. Під дахом тимчасової споруди ви знайдете справжнє чаклунство від найбільших ювелірних та годинникових брендів сучасності. Близько 80 брендів з Америки, Італії, Швейцарії, Індії, Японії, Гонконгу, Нідерландів та інших країн представляють свої дорогоцінні витвори вимогливій публіці.

Utopia Jewels – це вишуканий ювелірний бренд Gaia Sri, італійської компанії, яка працює на міжнародному ринку вже понад чотири роки, створюючи ювелірні вироби з дорогоцінного каміння, діамантів та високоякісних перлів, зокрема з перлів Південного моря. Utopia Jewels переосмислює перли Південного моря та Таїті через сучасний італійський дизайн, поєднання традицій із авангардними тенденціями, зокрема модними тенденціями. Утопія, від грецького «U», «топос» представляє ідеал, унікальний філософський вимір, який є результатом найкращих людських зусиль. Символічно, що це острів, де ідеальне існування можливе. Дизайн та досконалість у сировині поєднуються з видатною майстерністю у чудовому вираженні багатовікової італійської традиції ювеліра.

На виставці бренд Utopia запрошує насолодитися колекцією унікальних браслетів, кожен з яких є неповторним та ексклюзивним. Ці твори ювелірного мистецтва поєднують у собі чарівність чорних таїтянських перлів та насиченого жовтого берила з французької Полінезії.

Особливу увагу привертають браслети з опалами та місячним камінням, що втілюють прагнення створити тканину з перлів, ідеальну поверхню, неповторну та гламурну.

Не менше захоплення викликають кольє та сережки з колекції Міро, що втілює у собі увагу до деталей та досконалості високого класу, зробленого в Італії. Південно-Морська перлина – головна прикраса цієї чудової прикраси.

Купити прикраси бренду Utopia у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.