ФАБРИКА МАЙБУТНІХ ФУТБОЛЬНИХ СУПЕРЗІРК

Офіційний партнер і офіційний хронометрист німецької Бундесліги та Другої Бундесліги – швейцарський бренд бренду класу люкс TAG Heuer – продовжує нарощувати присутність в одній з найпрестижніших футбольних ліг світу.

TAG Heuer та німецька Бундесліга заснували нагороду для найкращих новачків ліги Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer. TAG Heuer не тільки дав новій нагороді своє ім'я, але й взяв на себе ініціативу виявляти майстерність зіркових зірок футболу вже на ранній стадії їх кар'єри.

Для TAG Heuer та Німецької футбольної ліги (DFL) нагорода «Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer» є чимось більшим, ніж просто нове почесне звання: заснуванням цієї нагороди обидва партнери підкреслюють важливість, яку вони приділяють зміцненню репутації молодих талантів серед уболівальників. клубів. Ця нагорода надає молодим футболістам 18 клубів Бундесліги унікальний майданчик, що дозволяє заявити про себе та продемонструвати свою майстерність.

Використовуючи офіційну статистику матчів, TAG Heuer та Бундесліга номінуватимуть щомісяця трьох найуспішніших новачків. Їхні імена виставлятимуться на онлайн-голосування. Проголосувати за свого кандидата вболівальники зможуть на спеціально створеному сайті www.rookie-award.com. Результати голосування дозволять виявити переможця місяця. Потенційні кандидати мають грати у Бундеслізі перший сезон і бути на початок сезону не старше 21 року.

Аналіз даних за першу половину сезону 2016/17 років вже дозволив назвати трьох кандидатів на звання «Новичок першої половини сезону». Це Набі Деко Кейта з «РБ Лейпциг», Усман Дембеле з дортмундської «Борусії» та Набіль Бенталєб із «Шальке 04». Регулярні щомісячні голосування за «новачків місяця» розпочнуться у березні.

Наприкінці сезону TAG Heuer обере серед переможців місяця "Новичка сезону", якому вручить свою нагороду.

Офіційною особою нагороди Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer є посланник TAG Heuer Матс Хуммельс. Цей футбольний захисник світового класу, багаторазовий чемпіон Німеччини та чинний чемпіон світу теж колись був новачком у Бундеслізі. Про нову нагороду «Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer» Матс Хуммельс каже наступне: «Я пам'ятаю, як сам був новобранцем у футболі і тримав у голові чітку мету підписати свій перший професійний контракт, провести свій перший матч у Бундеслізі. Потім забити перший гол і зіграти у першому для мене чемпіонаті. Це були дуже хвилюючі моменти. Тепер нагорода Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer кожен сезон даватиме новачкам можливість жити тією ж мрією і отримувати нагороду за її втілення».

Жан-Клод Бівер, генеральний директор TAG Heuer і президент вартового підрозділу концерну LVMH, додає: «Ми пов'язані з футболом у всьому світі – від сходу до заходу. Ми є партнером найкращих футбольних ліг та команд планети, таких як німецька Бундесліга, англійська Прем'єр-ліга, іспанська Ла-Ліга, китайська Суперліга, американська Вища футбольна ліга (MLS), японська J-ліга, футбольна збірна Австралії, «Манчестер Юнайтед» та багато інших. Наше глобальне служіння футболу закликає нас відкрити молоді таланти спільно з нашими партнерами. Ось чому я радий започаткуванню нової нагороди «Bundesliga Rookie Award by TAG Heuer» і тому важливому внеску, який вона зробить у майбутнє футболу».