HUBLOT ПРЕДСТАВЛЯЄ КОЛЕКЦІЮ CLASSIC FUSION ITALIA INDEPENDENT

Що ви отримаєте, якщо змішаєте знання та досвід годинників Hublot, безмежну креативність засновника Italia Independent Лапо Елканна та скарби відомого італійського кравця Рубіначчі? Мистецтво Fusion!

“Ми дуже пишаємося тим, що маємо можливість продовжити це партнерство з Italia Independent та Лапо Елканном, чия творчість та характер ніколи не перестає нас дивувати. Цей новий проект був екстраординарним досвідом для нас: віддати технічний потенціал і готовність експериментувати Hublot на службу Будинку Rubinacci, пам'ятнику італійської елегантності та незрівнянному стилю Лапо Елканна. Fusion Italia Independent дійсно є злиттям трьох форм майстерності”.

gallery_CF_italia_independent_21

Рікардо Гваделупе, генеральний директор компанії Hublot

З 2014 року з партнерства між Hublot, Italia Independent та Лапо Елкан народилися дві колекції. Хоча обидві попередні колекції були засновані на легендарній моделі Big Bang Unico, цього разу магію цієї надзвичайно творчої команди випустили на модель Classic Fusion. Її назва, схоже, була зумовлена ​​для цього нового спеціального видання: ще не було такого прекрасного зразка злиття «класики» та інновацій.

“Як творець, я завжди вкладаю самобутній та неординарний дизайн, який для мене представляє реальну розкіш у самому серці моїх різних проектів. Саме з цим у голові, я приступаю до розробки унікальних об'єктів, які відповідають моїм уподобанням та вимогам, але й задовольняють моїх клієнтів. Мені подобається той факт, що вони стали моїми і що вони винятковими, і це має місце в колекції Classic Fusion Italia Independent”.

gallery_CF_italia_independent_32

Лапо Елканн, засновник та художній керівник Italia Independent

Це було замовлення, яке було зроблено на замовлення (не каламбур) для Лапо Елканна, кого часто називають “найелегантнішим чоловіком у світі”, і хто зробив самобутній та неординарний дизайн своїм особистим підписом. Він втілив у життя програму Ferrari “Tailor Made”, продовжує та розширює концепт спільно з Garage Italia Customs; автомобілі, човни, літаки та вертольоти, з просто унікальним рівнем кастомізації, персоналізації та інноваційної креативності для індустрії транспорту. Лапо застосовує той самий творчий підхід для творів, які він проектує Hublot і Italia Independent.

gallery_CF_italia_independent_37

"Sartoria Rubinacci" обрали не випадково: з 1932 року, три покоління Рубіначчі спрямовували цей інститут гарного смаку та чоловічої вишуканості: Дженнаро, дід засновник, Маріано, батько, який нині керує будинком з Неаполя і, звичайно ж, Лука, господар магазину в Мілані, один із найбільш фотографованих людей на планеті, завдяки своєму унікальному стилю. Вони одягають усіх: від герцога Кентського до співака Брайана Феррі, не кажучи вже, про сім'ю Аньєллі, якою Лапо Елкан є гідним наступником.

gallery_CF_italia_independent_39

Будинок Rubinacci тримає у своїх архівах найкрасивішу колекцію тканин. Саме тут, у більш ніж 60000 квадратних метрах дорогоцінних «гусячих лапок», твіду та інших тканин, Hublot і Лапо Елкан знайшли колекцію тартана – вовняної тканини з кольоровим кольоровим візерунком із сімдесятих, яку вони повернули до життя, включивши її в дизайн хронографа. . Циферблат і ремінець були зроблені з використанням цих дорогоцінних тканин, щоб ці 45 мм хронометри зрештою стали втіленням елегантності. "La Vera sprezzatura!"

 gallery_CF_italia_independent_35

“Я вибрав ці тканини, думаючи про костюми, які ми робимо для Лапо Елканна. Я почав з екстравагантних кольорів яскравого тартана зі спортивними тонами, потім використав більш традиційні «гусячі лапки» в стилі італійського джентльмена – цього я хотів від чорного та білого кольорів його улюбленої команди Ювентус. Я не думав, що можна покласти шерсть на ремені і циферблат наручного годинника. Але Hublot це вдалося, і результат перевершив мої очікування. Ми досягли балансу в годиннику, з малюнком, ефект якого не є ні надто сміливими, ні надто легкими”. Лука Рубіначчі