HUBLOT СТАЛИ ПАРТНЕРАМИ З ROX, ЩОБ ВІДСВІТЧУВАТИ БАЛ ФОНДУ АЛАНА ШИРЕРА

Розкішний швейцарський годинник марки Hublot об'єднав свої зусилля з продавцем годинникової та ювелірної продукції ROX, щоб підтримати благодійний бал Алана Ширера.

П'ятий щорічний благодійний бал на підтримку Фонду Алана Ширера, присвяченого збору коштів для центру Алана Ширера, зібрав £380000, що вдвічі більше за минулорічні збори коштів, які підуть на фінансування новаторських винаходів для людей з обмеженими можливостями в центрі Ньюкаслі.

alan_shearer_rox_2

Швейцарський бренд високого вартового мистецтва Hublot пожертвував спеціальний аукціонний приз – спеціальний випуск King Power Unico «Алан Ширер», обмежений тираж із двох хронометрів, зроблених на підтримку благодійності. Другий годинник цієї ексклюзивної пари носить легендарний футболіст.

 alan_shearer_rox_4

48мм King Power Unico «Алан Ширер» демонструє «Мистецтво злиття» матеріалів: чорної кераміки, титану, чорного каучуку та карбону, у поєднанні з білою гумою та чорною ремінцем з телячої шкіри з контрастним монохромним рядком.

Годинник Hublot полонили глядачів під час прямого ефіру торгів аукціону між двома головними особами бізнесу Великобританії, поки один не пішов на поступки і не запропонував направити його щедру пропозицію в £ 70 000 на благодійність, якщо його суперник пожертвує ще щедріші £ 80000 150,000. принесло приголомшливі £ XNUMX.

Гості були вражені живою розважальною програмою з Джесс Глінн, яка вийшла на сцену для ексклюзивного виступу на блискучому балі у готелі Hilton Newcastle Gateshead у суботу. Холлі Ширер, дочка Алана Ширера, та електронний струнний квартет Ескала – колишні фіналісти шоу талантів Великобританії – також виступили наживо.

alan_shearer_rox_5

Алан Ширер сказав: “Я вибудував неймовірні стосунки з Hublot за 10 років. Вони щедро підтримували мій фонд. Цього року вони пожертвували особливу річ, яку буде продано з аукціону, і весь дохід піде на підтримку Фонду Алана Ширера, і я дуже вдячний за цей акт солідарності.”

Бенуа Лесін, бренд-директор Hublot у Великій Британії, Франції, країнах Бенелюксу та Східної Європи додав: “Ми пишаємося тим, щоб мати можливість працювати разом з Аланом Ширером та підтримувати свою почесну благодійну роботу. Ми в захваті, що годинник King Power Unico Special Edition «Алан Ширер» став значним вкладом у допомогу цьому чудовому напрямку благодійності.”