HUBLOT І CHEVAL BLANC: ПАРТНЕРСТВО НА СВОЇХ ВИСОТАХ У КУРШЕВІЛІ 1850!

Куршевель, 17 лютого 2017 – Hublot, Cheval Blanc Courchevel та ESF Courchevel підкорили схили легендарного гірськолижного курорту Куршевель 1850 року під час знаменитого Hublot Slalom.

Сидячи на висотах Куршевеля 1850 року, який пропонує захоплюючий вид на долину, слалом стадіон Куршевель 1850 року був повністю прикрашений прапорами Hublot та Cheval Blanc Courchevel, щоб вітати сотні привілейованих учасників у теплій та сімейній атмосфері. Кожен учасник був у супроводі інструктора із лижної школи ESF Courchevel. Дуети лижників та інструкторів, які доопрацювали їхнє катання на лижах, мали показати всю повноту послідовності та точності. Для того, щоб виграти цю гонку, вони мали зареєструвати два найближчих часи проходження траси. Перевершувати себе та зміцнювати командний дух – дві внутрішні цінності Hublot – і були ключовими словами цієї гонки, яка закінчилася у блиску слави для переможців. Під час церемонії вручення премії, наповнені емоціями та гордістю, переможці були нагороджені чудовим годинником Hublot. Всі учасники завершили це змагання в атмосфері спорту та дружби, розділили смачні аперитиви, зроблені Cheval Blanc Courchevel та насолоджувались вражаючими природними краєвидами.

 CB_COURCH_2

На завершення інтенсивного дня, учасники були запрошені на CBC розділити коктейльну вечерю. Припарковані біля входу Cheval Blanc Courchevel Формула 1 Ferrari задають тон для цього вечора італійського стилю. У “The Bar”, гості відкрили для себе нову колекцію Big Bang Ferrari представлену під час “Finali Mondiali” у Дейтоні у грудні минулого року, яка зараз офіційно готова до продажу. Ці три нові видання втілюють пошук інновацій, продуктивності та передового досвіду, який поєднав долі двох мануфактур протягом 5 років.

CB_COURCH_3

Рікардо Гваделупе, генеральний директор Hublot, заявив: «Партнерство між Cheval Blanc та Hublot є єдністю взаємодії та прагнення до відновлення роботи. Сьогодні тут, у Куршевелі, я щасливий і гордий відзначити нашу співпрацю”.

 CB_COURCH_4

Олів'є Лефевр, керівник спортивно-розважальної діяльності LVMH і президент Cheval Blanc Courchevel, додав: Hublot є ключовим партнером для Cheval Blanc, тому що ми керуємося тими ж цінностями передового досвіду та творчості. Після того, як гість перетинає поріг Maison Cheval Blanc, наша місія полягає в тому, щоб змінити його сприйняття часу: час для себе, час слалому, час дайвінгу на Мальдівах, час для регати Сент-Бартелемі. Годинник Hublot ідеально підходить для всіх цих видів відпочинку, які знаходяться в центрі нашого готельного комплексу, і ми повністю поєднуємо в собі це мистецтво життя: бути в змозі взяти весь час, який нам потрібний.

Гості цього воістину чарівного вечора могли помилуватися елегантними вигинами макета суперкара Ferrari Amalgam та красою двигуна, що демонструвався у The Bar. Кілька ентузіастів екстремальних відчуттів, що шукають, отримають привілей перевірити цей двигун на дорогах Куршевель 1850 з пілотом - інструктором протягом усього тижня.

 CB_COURCH_5

На цьому відомому гірськолижному курорті, Hublot 15 грудня 2016 відкрили заново свій rue du Rocher Boutique. З новим дизайном під гірське шале, біля бутіка дерев'яні стіни, каркас зі стельовими балками та дивани в стилі теплої блискавки та гірському стилі. Ця нова концепція Chalet-Boutique вже успішно реалізована в Церматті і поєднує в собі традиції та інновації відповідно до ДНК Hublot.