Frederique Constant і посланниця бренду Гвінет Пелтроу представляють новий годинник Horological Smartwatch

Нью-Йорк, США – З нагоди презентації нової колекції годинника Horological Smartwatch та нової жіночої версії знаменитого смарт-годинника Frederique Constant та Гвінет Пелтроу організували ексклюзивний благодійний захід, що пройшов під гаслом «Більш руху, більше благодійності» (Move More.

frederique_constant_ladies_hsw_launch-event_with_gwyneth_paltrow_donorschoose_1_credit-dia-dipasupil-getty-images-for-frederique-constantv2

Цієї середи, 2 листопада 2016 року, Frederique Constant представляє світову прем'єру – жіночу модель Horological Smartwatch. Це перший у світі смарт-годинник невеликого розміру з удосконаленими функціями, дані яких відображаються стрілками та вібрацією. Їх основні функції: ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ, СОН, ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ДЗВІНКУ та ПОВІДОМЛЕННЯ. Новий годинник Frederique Constant створений спеціально для жінок, які хочуть більше рухатися, краще спати та вдосконалюватися.

Голлівудська зірка, володарка премії «Оскар» та філантроп Гвінет Пелтроу стала новою посланницею благодійних акцій Frederique Constant на початку 2016 року. У рамках своєї діяльності актриса вирішила підтримати благодійну платформу DonorsChoose.org, яка займається фінансуванням освіти дітей. Завдяки DonorsChoose.org всі бажаючі мають можливість допомогти тій чи іншій школі здійснити найрізноманітніші проекти, наприклад, придбати книги та шкільне приладдя або організувати екскурсію.

Frederique Constant і Гвінет Пелтроу організували для школярів, які беруть участь у програмі DonorsChoose.org, ексклюзивне заняття спортом, яке провели сама актриса і знаменитий фітнес-тренер Трейсі Андерсон. Заряджене потужною позитивною енергією заняття пройшло у новій престижній студії Spring Studios у Нью-Йорку. Алетта Стас-Бакс та Гвінет Пелтроу запропонували гостям приєднатися до них у благодійній акції «1000 кроків як виклик» на підтримку DonorsChoose.org. Учасникам пропонувалося зробити 1 кроків за час, що не перевищує 000 хвилин. При цьому кожне виконання завдання означало, що організації DonorsChoose.org будуть перераховані додаткові кошти. У ході виконання вправи на зап'ясті Гвінет Пелтроу був новий смарт-годинник для жінок Horological Smartwatch від Frederique Constant, підключений до великого відеоекрана. Гості заходу могли бачити на екрані основні функції годинника та в режимі реального часу відстежувати фізичну активність актриси.

Учасникам заходу легко вдалося досягти поставленої мети. За підсумками дня, компанія Frederique Constant перерахувала на користь організації DonorsChoose.org 50 000 доларів США, які підуть на здійснення спортивних програм у державних школах.

Петер Стас, генеральний директор Frederique Constant, зазначив: «Ми з величезним задоволенням надаємо підтримку організації DonorsChoose.org. Діти – це наше майбутнє, і ми хочемо надати можливість максимально розкрити свій потенціал. Фінансування освіти відіграє вирішальну роль у забезпеченні гідного майбутнього для людства, а спорт – це одна з найважливіших складових здорового способу життя».

NEW YORK, NY - NOVEMBRE 02: (LR) Gwyneth Paltrow, Aletta Stas, Peter Stas і Charles Best attend Frederique Constant Horological Smartwatch ходьба на Spring Studios on November 2, 2016 in New York City. (Фото by D Dipasupil/Getty Images for Frederique Constant) *** Local Caption *** Gwyneth Paltrow; Aletta Stas; Peter Stas;

Після спортивної частини відбувся прийом присвячений головній темі заходу. У ньому взяли участь понад 150 гостей, у тому числі багато нью-йоркських знаменитостей, впливові представники преси та постійні клієнти Frederique Constant. Під час вечора генеральний директор Frederique Constant Петер Стас та Гвінет Пелтроу в урочистій обстановці вручили генеральному директору DonorsChoose.org Чарльзу Бесту чек у розмірі 50 000 доларів США.

«Ми хотіли б подякувати Frederique Constant та Gwyneth Paltrow за підтримку, яка дозволяє привернути увагу до потреб вчителів та допомагає їм знайти необхідні ресурси за допомогою платформи DonorsChoose.org, - Заявив засновник DonorsChoose.org Чарльз Бест. – Завдяки їм відсутні матеріали зможуть отримати ще більше шкіл, і навчання стане легшим для багатьох школярів США».