TAG Heuer випустив обмежену серію годинників Tribute to Muhammad Ali

Оригінальний секундомір Ring-Master (випущений у 1957 році) був оснащений сімома кільцями-ободками з різними шкалами і, звичайно, ще одним для упаковки.

Перенесемося в 2016 рік і у вас вже є годинник Tag Heuer, випущений на згадку про Мухаммеда Алі, з чорним циферблатом, білими люмінесцентними цифрами, полірованими хвилинною і годинниковою стрілками, і таким же обертовим кругом, як і в оригіналі, за винятком того, що цей годинник має шкалу, яка показує від 1 до 15 раундів боксу.

tag_heuer_tribute_to_muhammad_ali_limited_edition_watches

Як і слід було очікувати, логотип бренду знаходиться на позначці 12 годин і вікно дати – на 6 годинах, але саме підпис Мухаммеда Алі на циферблаті та вигравіруваний портрет боксера на обороті годинника роблять цю серію справді спеціальною.

З точки зору естетики, 43мм циферблат створює значне враження, інтенсивна чорна і червона палітра виглядає витонченою, остаточне оздоблення, в доповненні з сапфіровим склом, стійким до подряпин, перфорований чорний шкіряний ремінець з червоною строчкою, а також.

Працюючи на платформі TAG Heuer Calibre 5, цей випуск на честь Мухаммеда Алі є обов'язковим для колекціонерів годинників, любителів боксу, шанувальників Народного Чемпіона, а також любителів розкоші.