Hublot Big Bang Alps Limited Editions

Дві моделі Big Bang, навіяні красою зимових швейцарських Альп.
Hublot Big Bang Alps Limited Editions
25 січня 2018 року у Куршевелі відбулася презентація нових моделей Big Bang Alps. Годинник представлений у чоловічій та жіночій версіях, випущених лімітованими серіями 100 екземплярів кожна. Обидві моделі виконані з матового карбону з текстурою під граніт та оснащені системою швидкої заміни ремінця "One Click". Ремінці виготовлені з шеврету (різновид шкіри). Зробити їх тепліше допоможе розроблена Hublot вовняна манжета Cuddly Cuff (кріпиться до ремінця за бажанням).
Hublot Big Bang Alps Limited Editions
Чоловіча модель (Big Bang Alps) має 45-міліметровий корпус, усередині якого встановлений калібр HUB1242 (хронограф з автопідзаводом), видимий через задню прозору кришку корпусу. З боку циферблату механізм також відкритий для огляду. У секундний лічильник вписано зображення Маттерхорна – найвідомішої гори швейцарських Альп.

У корпусі жіночої моделі (Big Bang One Click Alps) діаметром 39 мм встановлений автоматичний калібр HUB1710 з 50-годинним запасом ходу. Жіночу версію можна дізнатися за 42 діамантами, які прикрашають безіль годинника.