Omega вшановує майбутні Олімпійські ігри

До старту Ігор (з ними цей часовий бренд пов'язує 86-річна історія співпраці) у Пхенчані офіційний хронометрист змагань — швейцарська мануфактура Omega — підготував спеціальний олімпійський тираж Seamaster Olympic Games Collection на шкіряних перфорованих ремінцях чорному, п'яти символічних зелений.

В оформленні цього годинника використані кольори знаменитих олімпійських кілець. Кожна модель випущена в кількості 2 екземплярів. Це число обрано не випадково: у 032 році компанія OMEGA відзначатиме віковий ювілей своєї участі в Олімпійських іграх як офіційний хронометрист.

“На бічній частині корпусу кожної моделі діаметром 39,5 мм із нержавіючої сталі вигравіровано її номер у лімітованій серії”.

OMEGA Stopwatch 1976

Джерелом натхнення для дизайну цього годинника послужив секундомір OMEGA, який використовувався на Олімпійських іграх у Монреалі та Інсбруку в 1976 році.

Olympic Official Timekeeper

Циферблат нагадує історичну модель: стрілки у спортивному стилі та ефектні годинні мітки на чорному тлі створюють яскравий контраст із хвилинною шкалою, нанесеною на біле кільце по периметру циферблату.

На чорно-білому опуклому циферблаті виділяється кольорова розмітка із трьох сегментів, кожен із яких відповідає 20 секундам. Вона варта вимірювання частоти пульса.

Кожна модель доповнена шкіряним ремінцем з мікроотворами, які привносять в дизайн стильний акцент і дозволяють шкірі дихати.

ТРАДИЦІЇ ОЛІМПІЙСЬКОГО ХРОНОМЕТРАЖУ

Годинник оснащений калібром Master Chronometer 8800, який видно через задню кришку. На звороті корпусу на кільці з анодованого алюмінію представлена ​​історія співпраці компанії OMEGA та Олімпійських ігор: на ньому вказані всі приймаючі міста з датами, від Лос-Анджелеса 1932 року до Лос-Анджелеса 2028 року.

НАБІР OLYMPIC GAMES LIMITED EDITION

Спеціальний набір, також випущений лімітованою серією та присвячений участі OMEGA в Олімпійських іграх, включає п'ять моделей, оформлених у кольорах олімпійських кілець. Всі годинники пропонуються в подарунковому футлярі з мініатюрним суддівським дзвоном, відлитим у Швейцарії в тій же майстерні, що і справжні дзвони для Ігор.

“Лімітована серія налічує лише 100 наборів – на честь вікового ювілею участі у хронометражі Олімпійських ігор, який компанія OMEGA відзначатиме у 2032 році”.

ДИЗАЙН ЦИФЕРБЛАТУ

Всі годинники оснащені опуклим циферблатом білого кольору з чіткою хвилинною шкалою в стилі "залізниця" та контрастними чорними стрілками. Дизайн навіяний секундоміром компанії OMEGA, який використовувався на Олімпійських іграх у Лондоні 1948 року. По колу кожного циферблата розташовується кольорова розмітка вимірювання серцевого ритму.

Дизайн циферблату

ЗАДНЯ КРИШКА І Бічні сторони

На кільці з анодованого алюмінію на задній кришці корпусу представлена ​​історія співпраці компанії OMEGA та Олімпійських ігор: на ньому вказані всі міста, що приймають, з датами. Годинник оснащений калібром Master Chronometer 8806. На бічній частині корпусу кожного екземпляра вигравіровано його номер у лімітованій серії.Задня кришка та бічні сторони