Hublot Big Bang Bleu II – лімітований випуск

Бренд Hublot невичерпним у своїх варіаціях унікальних з усіх точок зору виробів. І новинки від Hublot не перестають тішити вимогливих клієнтів. Напередодні Дня всіх закоханих нова модель – Big Bang Bleu II у лімітованій серії.

Big Bang Sang Bleu II – справжня скульптура для зап'ястя – виготовлена ​​у синіх відтінках, від яких віє морозом лютого, та доповнена квітами червоного золота. Геометричний візерунок тонких золотистих ліній чимось нагадує структуру сніжинок під мікроскопом. Big Bang Sang Bleu II – це вираз досконалої майстерності. Об'єм і геометрія об'єднуються у витвір мистецтва, щоб показати час … ці концепції накладаються одна на одну, створюючи унікальний, непідвладний час годинник, втілений у життя завдяки досвіду Hublot у галузі матеріалів.

 

Засновник Sang Bleu Максим Плесчіа-Буші, швейцарський тату-художник, підприємець та годинниковий ентузіаст, у 2016 році отримав від компанії Hublot пропозицію оформити одну із знакових моделей марки. За основу було взято знаменитий годинник Big Bang у 45-міліметровому корпусі з автоматичним механізмом Unico HUB1213, який можна бачити через прозору задню кришку із сапфірового скла. Але все інше було повністю переосмислене художником, і від класичних Big Bang до Big Bang Sang Bleu залишилися лише відомі гвинти на корпусі.

Художню манеру Плесчіа-Буші відрізняють інтерес до симетрії, любов до багатокутників та геометричних форм, які легко переносяться машинним апаратом не лише на людську шкіру, а й на будь-яку іншу поверхню. Його роботи нагадують малюнки Леонардо да Вінчі. Фахівцям Hublot вдалося створити на основі характерних лінійних малюнків Плесчіа-Буші октогональні колеса на циферблаті, що виконують функції стрілок. Три родовані багатокутники розташовані один поверх іншого, менший поверх більшого так, що найбільший одним із кутів показує годинник, середній — хвилини, а малий — секунди. Шрифт для цифрових позначок годин і хвилин спеціально розроблений Swiss Typefaces. Лінійний малюнок триває на вушках корпусу та шкіряному ремінці симетричним гравіюванням, а в механізмі – спеціально спроектованим Буші ротором. "Геометрія є універсальним виразом абстрактного і систематизованого світорозуміння, - ділиться роздумами художник. - Вона несе крізь час і простір цінність, ідеї та смислове навантаження, об'єднуючи все людство, як найвищий прояв розуму". Випуск Big Bang Sang Bleu у новій версії синього кольору такий самий, як і чорнило, що використовується тату-студією Sang Bleu. Колір проявляється на циферблатах та ремінцях, прикрашаючи павутину геометричних ліній, які перехрещують руки, обідок та корпус. Доступний у титані або королівському золоті, має діаметр 45 мм, корпус містить механізм виробництва Unico, автоматичний хронограф HUB1240 із 72-годинним запасом ходу.

Купити годинник бренду Hublot  у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151