У колекції Zenith на першій виставці LVMH WATCH WEEK – Dubai 2020 особливу увагу приділено жіночому годиннику.

На першій виставці LVMH Watch Week мануфактура Zenith представила нові моделі у колекції DEFY: унікальну жіночу серію DEFY Midnight, пронизану космічною романтикою. Другою прем'єрою стала нова колекція Elite, яка інтерпретує коди годинникового мистецтва XXI століття на кшталт сучасного розуміння елегантності.

«Я дуже радий тому, що Zenith є присутнім на цій першій виставці LVMH Watch Week – DUBAI 2020. Сподіваюся, вона стане однією з нових престижних годинних подій світового рівня. Дубай, розкішне і футуристичне місто, якнайкраще підходить для презентації новаторської колекції жіночих моделей. Сьогодні ми вирішили зосередити наші творчі зусилля на жіночому годиннику. Однак, ми не хотіли задовольнятися випуском жіночих версій чоловічих моделей. Представлені нами новинки – це перший раз, коли Zenith створює жіночий годинник з нуля», – розповідає Жюльєн Торнар, Генеральний Директор Мануфактури Zenith.

 ДВА ПРОЯВИ ЖІНОЧНОСТІ

У нових, виключно жіночих моделях Zenith реалізовано два протилежні типи жіночого годинника. З одного боку – підкреслено сучасні DEFY Midnight, з іншого – класично елегантна лінія Elite.

 

У колекції Zenith на першій виставці LVMH WATCH WEEK – Dubai 2020 особливу увагу приділено жіночому годиннику.
У колекції Zenith на першій виставці LVMH WATCH WEEK – Dubai 2020 особливу увагу приділено жіночому годиннику.

У кожному з нас живе мрійник, який любить заворожено дивитися на всипане зірками небо, переймаючись нескінченністю простору над головою. Саме космос послужив джерелом натхнення під час створення першої підкреслено жіночої моделі Zenith DEFY Midnight – годинників класу люкс в універсально-спортивному стилі із зоряним небом на циферблаті, призначених вільнодумним представницям прекрасної статі. Одночасно і годинник, і прикраса, модель DEFY Midnight буде ідеальним супутником сучасної незалежної жінки – яскравою, впевненою в собі, що має власний стиль. Живучи за своїми правилами та приймаючи рішення без огляду на інших, жінка DEFY Midnight не боїться виділятися і слідувати своїй мрії.

Циферблат годинника DEFY Midnight з 36-мм корпусом з нержавіючої сталі, прикрашений діамантами класичного огранювання, є втіленням слогана Zenith «Настав час дотягнутися до зірки». Вертикальна градація кольору на сяючому циферблаті у темно-синіх або сірих тонах створює вражаючий ефект глибини. Нічне небо над безкрайнім горизонтом, на темному тлі якого добре помітне мерехтіння зірок, зачаровує та привертає увагу до володарки годинника. Найяскравіше за всіх сяє рельєфна зірка Zenith, найвища точка на цьому небосхилі. Нічний малюнок доповнює розсип зірок різного розміру, одні з яких сяють трохи яскравіше, інші трохи блідіші. Третій циферблат, виконаний із білого перламутру з вертикальною градацією кольору, уособлює місячне світло, що освітлює хмарне небо. Кожна годинна позначка виділена білим діамантом, за винятком позначки, що відповідає положенню «3 години»: на її місці розташоване вікно дати. У моделях DEFY Midnight встановлений мануфактурний механізм Elite, який забезпечує стабільно точні свідчення та має 50-годинний запас ходу. Завдяки ротору у формі зірки зворотний бік годинника також породжує космічні асоціації.

До моделей DEFY Midnight пропонується широкий асортимент браслетів і ременів, який власниця годинника може легко змінювати сама, адаптуючи їх під обраний стиль або певну ситуацію. Інтегрований браслет з нержавіючої сталі, а також різнокольорові атласні та шкіряні ремені з каучуковою основою можна легко міняти завдяки зручному механізму швидкої заміни, вбудованому на звороті кожного ременя. Власниці годинника не потрібні ні інструменти, ні особливі навички, щоб змінювати ремені як завгодно в залежності від зміни пір року або стилістичних уподобань. Кожен екземпляр годинника DEFY Midnight поставляється в спеціальному футлярі, який включає три додаткові кольорові ремені і змінну застібку, що розкладається.

Купити годинник бренду Zenith у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.