Classics Art Déco Round – ода сучасної жіночності

Мануфактура Frederique Constant представляє п'ять нових моделей годинників з круглим корпусом із колекції Classics Art Deco. Це повернення до витоків, сучасна інтерпретація створеної 13 років тому колекції класичного годинника, успіх якого досі підтверджують зап'ястя вишуканих жінок. Що таке Арт-деко? Це художній рух, що зародився в 1910-х роках і досяг піку популярності в 1920-х роках. Через сто років, Frederique Constant пропонує зовсім новий погляд на однойменну колекцію будинку – Classics Art Deco Round. Нова, на 100% жіночна модель відобразила у собі понад 10 років творчих пошуків у сфері вартового мистецтва та стилістики. Колекція "Classics Art Deco" народилася на мануфактурі Frederique Constant у 2007 році. Попри капризи моди, вона зуміла стати уособленням незалежного духу вартового Будинку: у той час як тренди проголошували панування моделей «оверсайз» та змішання стилів, Frederique Constant стверджував, що класика ніколи не втратить актуальності і випускав елегантні колекції з витонченими лініями. У 2013 році модельний ряд поповнився сміливими виробами овальної форми з витонченим силуетом, які є у колекції донині.

Classics Art Deco Round Frederique Constant

Урочистість стилю

Сьогодні колекцію "Classics Art Déco" вперше поповнили моделі круглої форми. Це давно очікуваний колекціонерами та аматорами вартового мистецтва результат більш ніж десятирічних творчих пошуків у галузі створення витонченого та жіночного годинника. Годинник ідеально круглої форми часто сприймається як невід'ємний атрибут колекцій, але для Frederique Constant вони стали результатом великої кількості ретельно продуманих дій. Нова лінія годинників Classics Art Deco Round перейняла класичну естетику своїх попередників і впевнено зайняла позицію актуальних для свого часу моделей. Це рішуче сучасний, але насамперед жіночний годинник з м'якими лініями корпусу та гармонійними пропорціями, що підкреслюють витонченість зап'ястя своєї власниці. Для досягнення ідеального прилягання до руки, мануфактури навіть довелося заокруглити корпус виробу.

Широкий спектр обробки

Оздоблення годинника з нової серії виконано з великою увагою до кожної деталі. Тонкий корпус діаметром всього 30 мм має серединне рифлення, виконане за канонами Високого вартового мистецтва. Годинники та хвилини відраховують розміщені на циферблаті витончені, відполіровані вручну стрілки «порожнисте яблуко», виконані в стилі, придуманому Breguet понад 200 років тому. Вони ширяють над гільошованим циферблатом, що ефектно підсвічує годинникові мітки у вигляді римських цифр. Три з п'яти пропонованих моделей мають гільошоване покриття з ефектом «сонячні промені» на перламутровому циферблаті, що прикрашає корпус годинника, виконаний зі сталі, або з рожевого золота. Кожен циферблат доповнений браслетом зі сталі або зі сталі з покриттям з рожевого золота або з синього атласу, шовковиста текстура якого забезпечує неперевершену м'якість. Дві моделі годинника стримано прикрашені ансамблем з 9 діамантів, розміщених на кріпленнях, а також кабошоном на головці кожної моделі. Ціна цих створених для повсякденного життя сучасних вишуканих жінок моделі з мануфактурним механізмом кварцовим Frederique Constant, що гарантує 6 років бездоганної експлуатації, становить всього за 850 євро.

Купити годинник бренду Frederique Constant у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.