Hublot представили нову модель наручного годинника Classic Fusion Gold Crystal

У січні поточного року, на першій виставці LVMH Watch Week, що відбулася в Дубаї, відомий швейцарський бренд Hublot представили кілька новинок, у тому числі новий шедевр годинникового мистецтва Classic Fusion Gold Crystal – наручний годинник, циферблат якого може похвалитися рідкісною формою золота на планеті – золотим кристалом. Унікальний, вишуканий та розкішний циферблат Classic Fusion Gold Crystal прикрашений золотим кристалом, створеним майстерними руками майстрів компанії. Кожна модель Classic Fusion Gold Crystal є унікальною, єдиною у своєму роді.

Фахівці мануфактури Hublot реалізували ідею, суть якої полягає в тому, щоб піддати спеціальній термообробці чисте 24-х каратне золото, яке згодом кристалізується, утворюючи форми, що ніколи не повторюються. Потім майстер-виробник циферблата акуратно відбирає золоті кристали, щоб надалі помістити їх, шар за шаром, на циферблат.

Після того, як кристали благородного металу відсортовані, їх дуже делікатно наносять вручну на чорний циферблат, а потім укладають у прозорий тонкий лак, на розробку якого пішло кілька років. Це складна операція, оскільки вона повинна виконуватися у вакуумі, щоб уникнути утворення бульбашок повітря. Процес повторюється знову і знову, тому що необхідно нанести двадцять окремих шарів лаку, для забезпечення золотим кристалам повної безпеки. Потім поверхня піддається обробці, щоб зробити лак непомітним та отримати ідеально рівну форму. Як дорогоцінний витвір мистецтва, який необхідно помістити в оправу, циферблат встановлюється в чорний керамічний корпус Classic Fusion Gold Crystal діаметром 38 мм або 45 мм.

 

У наручному годиннику Classic Fusion Gold Crystal протягом часу відраховує калібр HUB1112 – механізм з автоматичним підзаводом та 42-годинним запасом ходу. Чорний комбінований ремінець зі шкіри алігатора дозволяє носити цей унікальний предмет на зап'ясті.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.