Світова прем'єра моделі DS Super PH500M, Special Edition

Новинки годинників Certina відбивають справжній дух глибоководних занурень. Невипадково презентація моделі DS Super PH500M, Special Edition пройшла під час boot Düsseldorf, найбільшої човнової виставки у світі. Нова інтерпретація культової моделі Certina була представлена ​​за співпраці з Verband Deutscher Sporttaucher (VDST, Асоціації німецьких водолазів-аквалангістів) та привернула увагу ретро-дизайном та надзвичайним годинниковим механізмом.

23 січня 2020 року президент компанії Certina Адріан Боссар особисто представив новий годинник для дайвінгу на ексклюзивному прес-обіді в Дюссельдорфі – модель, прабатьком якої можна вважати годинник Certina 1968 випуску. Оригінальна модель набула великої популярності у різних колах, наприклад, у рамках підводного дослідницького проекту Tektite I. Оновлена ​​версія, характеристики якої розроблялися при співпраці з професійними дайверами з VDST, створена дайверами для дайверів – на це вказує логотип організації на задній кришці корпусу.

У всьому, що стосується дизайну, нова модель Certina залишається вірною своїм корінням. Як і раніше, годинник діаметром 43 мм має ефектний безель, що обертається, і сапфірове скло із захистом від подряпин. Щедрий шар люмінесцентного матеріалу забезпечує відмінну видимість, а задня кришка корпусу, що загвинчується, і загвинчується заводна головка - водонепроникність до 500 м. Помаранчевий циферблат також натхненний історичною моделлю для дайверів марки Certina, він надає сучасному виконанню. Годинник оснащений чорним ремінцем каучуковим з хвилястою обробкою і подовженням для дайвінгу. Крім того, для кожної моделі доступні два ремінці NATO – члени VDST можуть отримати їх безкоштовно.

Всередині корпусу годинника, що відповідає вимогам стандарту годинника для дайвінгу ISO 6425, «б'ється» удосконалений калібр Powermatic 80 із запасом ходу до 80 годин. Завдяки пружині балансу Nivachron™ годинник не схильний до впливу магнітних полів, що є величезною перевагою як у повсякденному житті, так і під час занурення. Годинник надійде у продаж у травні 2020 року.

Купити годинник бренду Certina у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.