В Італії пройшла виставка Vicenzaoro, присвячена дорогоцінному камінню та ювелірному мистецтву

В Італії є два головні ювелірні центри — Валенця та Віченця. У Валенці – незалежні майстри, зберігачі ремісничих традицій, у Віченці – фабрики. А ще у Віченці відбувається відома ювелірна виставка Vicenzaoro. З'явилася вона спочатку як локальна подія, але потім стала значущою не тільки для італійського ринку. Згодом кількість експозицій збільшилася до трьох на рік. Нещодавно саме пройшла січнева. Чим вона запам'яталася?

 

Vicenzaoro, незважаючи на нестабільність ринку, підтверджує свою привабливість та значну значущість для світових трейдерів. І остання січнева виставка це доводить: 1,500 експонентів, понад 35 000 відвідувачів (найбільша кількість за останні 10 років) та понад 40 заходів за участю провідних ювелірних установ та найвідоміших світових брендів.

Організатор Vicenzaoro – Italian Exhibition Group – цього року вирішив додати секцію Vintage. Тут на маленьких стендах-прилавках виставлялися ті, хто займається антикварними та вінтажними прикрасами та годинниками. Це логічна відповідь на зростання ринку вторинного продажу ювелірних виробів та годинників. Тільки в Італії, за даними Italian Exhibition Group, він на даний момент оцінюється в 1 млрд. євро. та головами спеціалізованих медіа. Загалом було цікаво.

 

Головне місця входу до павільйону ювелірних марок по праву займали Palmiero та Roberto Coin. Перший як завжди вражав ідеальним багатобарвним паві, другий цього разу вирішив наголосити на комерційних колекціях. Серед них однаково гарні і ланцюги в стилі рок-н-рол, і жіночні прикраси з пензликами із золотих намистин. Нові колекції презентували також Casato, Nanis, Annamaria Cammilli, Utopia і безліч брендів, прикраси яких ви можете придбати в салоні елітного годинника та прикрас "Акцент". Чекаємо на Вас за адресою: проспект Соборний, 151