Hublot Big Bang Unico Judo та екс-чемпіон світу з дзюдо

Швейцарський бренд Hublot знаходить собі друзів у різних видах спорту, будь то футбол, гольф, бокс, легка атлетика, теніс або Формула 1. У 2019 році компанія вирішила підкорити і світ дзюдо. Новим обличчям бренду став німецький дзюдоїст Олександр Вічерчак, спільно з яким Hublot створила годинник Big Bang Unico Judo.

Вичерчак – чемпіон у своїй категорії (до 81 кг) та справжній боєць, який ніколи не здається. У 2016 році він серйозно захворів на лихоманку денге, а зламане ребро зруйнувало його мрію про змагання на Олімпіаді в Ріо, але до 2017 року він повернувся, ставши сильнішим, ніж будь-коли. 2017-го Вичерчак став першим за 14 років членом німецької федерації дзюдо, який завоював золоту медаль (ЧМ у Будапешті). Всього через рік на чемпіонаті в Баку Вичерчак став єдиним німецьким спортсменом, якому вдалося піднятися на п'єдестал (тоді йому дісталася бронзова медаль). Наступна мета амбітного німця – Олімпійські ігри Токіо.

Модель Big Bang Unico Judo отримала корпус 45 х 15,55 мм, виготовлений із полірованого титану. Чітку геометрію ліній корпусу доповнює чорний циферблат, до якого підібрано чорний тканинний ремінець, або білий ремінець із телячої шкіри з декоративним червоним рядком. Усередині встановлено автоматичний калібр MHUB1213, оснащений 72-годинним запасом ходу. На прозорому склі задньої кришки можна побачити автограф дзюдоїста та малюнок із зображенням чорного пояса, на кінцях якого вигравіровано своєрідний заклик до перемоги на токійській Олімпіаді.

Годинник поставляється в спеціальній коробці, куди, крім годинника, входить картка з автографом спортсмена і чорний пояс, на якому з одного боку вишито.HUBLOT», На інший - Alexander Wieczerzak. Випуск лімітований серією 50 екземплярів.