Японський дух: TAG Heuer CARRERA Heuer 02 by fragment Hiroshi Fujiwara

Циферблат насиченого чорного кольору, сталеві лічильники, широкий ремінець зі шкіри алігатора: ця авангардна інтерпретація легендарного годинника TAG Heuer Carrera, Випущених обмеженою серією з 500 екземплярів, є новітнім творінням відомого японського дизайнера Хіроші Фудзівари.

Дизайнер, музикант, медійна особа: Хіроші Фудзівара ніколи не зупиняється. Японський дизайнер, який заснував власний модний лейбл та студію Fragment Design, зробив собі ім'я у світі моди завдяки бунтарській лінії вуличного одягу. Його кредо – бути сміливим та каламутити воду.

Hiroshi Fujiwara Heuer CARRERA

Першопрохідницький дух є якістю, що поєднує Хіроші Фудзівару з брендом TAG Heuer, який довірив дизайнеру роботу над своєю найзнаковішою моделлю – TAG Heuer Carrera.

Щоб переосмислити цей годинник, Хіроші Фудзівара спочатку поринув у їхню історію. Пов'язана з автоперегонами з 1963 року, колекція TAG Heuer Carrera зарекомендувала себе як зразок завдяки революційному дизайну циферблату.

Хіроші Фудзівара зупинився на лаконічному дизайні, який потім перетворив, щоб надати своїй інтерпретації TAG Heuer Carrera Heuer 02 by Hiroshi Fujiwara оригінальність. Творчо переосмислений шедевр годинника приводиться в дію мануфактурним годинниковим механізмом Heuer Caliber 02. Розроблений і виготовлений на TAG Heuer, цей механізм гарантує наявність у годинника швейцарського авангардного духу.

Годинник на широкому чорному або сірому ремінці зі шкіри алігатора, до якого додається додатковий ремінець NATO, оспівують японський дизайн, але залишаються вірними гоночним генам. TAG Heuer Carrera.