Hublot Classic Fusion Green: враження

Новий відтінок колекції Classic Fusion

Hublot Classic Fusion Green: враження

У метушні салону SIHH 2018, що недавно завершився, ця новинка ледь не пройшла непоміченою. Один із найбільш плідних годинникових брендів, марка Hublot додала в колекцію Classic Fusion моделі із зеленим циферблатом.

Залежно від того, як на циферблат падає світло, вибраний для годинника відтінок варіюється від кольору свіжої хвої до сяючого золотисто-зеленого відтінку. Свій внесок у візуальне сприйняття моделі вносить і матеріал корпусу. Годинник, запропонований як у вигляді тристрілочника з покажчиком дати, так і у вигляді хронографа, випущений у титановому виконанні та в корпусі зі сплаву King Gold. Якщо в матово-полірованому титані зелений колір створює відчуття прохолоди, то в золоті фон циферблату набуває саме те сяйво, про яке згадувалося вище.

Hublot Classic Fusion Green: враження

Крім вибору двох матеріалів, в серії Classic Fusion Green запропонований вибір формату. Тристрілкова модель з датою доступна в чотирьох різних розмірах: 45 мм, 42 мм, 38 мм та 33 мм. Щодо хронограф-версії, модель пропонується виключно в корпусі діаметром 45 мм.