BREITLING І NORTON MOTORCYCLES

ДВА БРЕНДА ОГОЛОШУЮТЬ ПРО ПОЧАТОК СПІВПРАЦІ

Швейцарська годинна компанія повідомляє про початок співпраці з британським виробником мотоциклів Norton Motorcycles, результатом якого стане створення унікальних спільних виробів або компонентів. Вони будуть втілювати риси обох брендів, що мають напрочуд схожу історію. А при їх виробництві буде використано матеріали легендарних високопотужних мотоциклів Norton Motorcycles.

Партнери ідеально доповнюють одне одного. Breitling і Norton Motorcycles – відомі бренди з багатими традиціями, засновані у XIX столітті двома новаторами, Джеймс Лендсдаун Нортон заснував свою компанію з виробництва «арматури та комплектуючих для двоколісних засобів» у 1898 році, а вже в 1902 він запустив у виробництво перші мотоцикли . На той момент історія годинникової компанії Віллі Брайтлінга у Швейцарській Юрі налічувала понад десять років.

Обидва авторитетні бренди мають унікальну історію. Компанія Breitling, що тісно пов'язана з авіацією протягом більшої частини століття, зарекомендувала себе як лідер у розробці хронографів. Мотоцикли компанії Norton Motorcycles, відомого британського виробника, славилися як на трасі, так і за її межами.

На думку президента компанії Breitling (з літа 2017 року) Жоржа Керна, в історії розвитку двох компаній багато збігів. «Обидва бренди мають інноваційний і динамічний характер, – коментує Керн, – а також вражаючою спадщиною. У той же час ми постійно рухаємося вперед – до «нашого легендарного майбутнього», як ми це називаємо Breitling».

Стюарт Гарнер, який придбав Norton Motorcycles у 2008 році і сприяв неймовірному підйому компанії, погоджується з Жоржем Керном: «Моя постійна думка – успіх компанії полягає в тому, щоб бренд залишався брендом. Це ключовий момент як для Norton Motorcycles, так і Breitling. Ми не намагалися змінити природу наших брендів чи відійти від історичної спадщини. Наша спадщина є джерелом натхнення, яке відкриває нам двері в майбутнє».

BREITLING І NORTON MOTORCYCLES

Жорж Керн переконаний, що точки дотику обох компаній, безсумнівно, принесуть результати: «Продукція компаній має найкращу репутацію. Дуже легко уявити когось на мотоциклі Norton Motorcycles з класичними Breitling на зап'ясті – гармонійне саме поєднання унікальних брендів, що мають особливий характер».

Новий годинник буде поєднувати в собі ДНК обох брендів. Таким чином шанувальники вартового мистецтва та мотоциклів матимуть можливість втілити в життя найсміливішу фантазію – фарби динамічної швейцарської мануфактури та характер стрімкого британського виробника мотоциклів.