Італійська естетика від ALFIERI & ST.JOHN чекає на Вас у Салоні годинників та прикрас “Акцент”

Відомий італійський будинок ALFIERI & ST.JOHN є бічною гілкою знаменитого ювелірного титану компанії Damiani. Однак про це мало хто знає, адже ювеліри бренду створюють власну унікальну лінійку прикрас та не збираються підкорятися будь-яким правилам та умовам. Прикрас цієї марки притаманний власний неповторний стиль, багатогранність, унікальність.

З самого початку свого заснування з 1977 року, бренд ALFIERI & ST.JOHN став дотримуватися власних правил, а не плестись у фарватері своїх зіркових творців. Компанія з величезним трудом завойовувала визнання, заробляла авторитет, і всі заслуги ювелірів марки належать лише їм одним. Кожна щорічна виставка, виграний конкурс, нагорода чи премія були черговим кроком до світової популярності та слави.

Майстри бренду зуміли створити справді незабутній та неповторний стиль. З одного боку, ювеліри чітко дотримуються сучасних позицій та переваг, але при цьому всі їхні коштовності є італійською класикою. Прикраси під маркою ALFIERI & ST.JOHN стали зразком сучасного італійського стилю.

ALFIERI & ST.JOHN диктує стиль.

Що саме робить прикраси ALFIERI & ST.JOHN такими незвичайними, незабутніми і елітними? Звісно, ​​оригінальні рішення: колекції цієї марки інтригують своїми чіткими формами, оригінальними рішеннями, творчими підходами. Ювеліри постійно експериментують, працюючи з будь-якими сплавами, дорогоцінними металами та камінням. У цій компанії немає заборонених тем або стандартних рішень, керівництво ALFIERI & ST.JOHN вітає зухвалість, активність та рішучість.

Клієнти бренду з'їжджаються з усіх кінців світу, щоб помилуватися черговою колекцією від своїх улюблених ювелірів. Проте майстрам немає потреби вивчати іноземні мови: зі своїми покупцями вони розмовляють лише однією мовою – мовою розкоші, стилю, елегантності, краси.

Дорогоцінності від ALFIERI & ST.JOHN розуміють душу жінки, як ніхто інший. Вони інтригують, хвилюють, це стильні, харизматичні, емоційні вироби, які не дозволять жодній покупниці загубитись у натовпі. До того ж серед виробів цього бренду є різні колекції, які дозволять своїй власниці притягувати погляди на будь-якому заході.

Існує колекція «Гламур», в якій є лише елітні, ексклюзивні ювелірні вироби. Є суто срібні лінійки, а одна з останніх серій бренду ALFIERI & ST.JOHN виявилася створена з кераміки. І саме такі незвичайні рішення ювелірів і приваблюють покупців із усього світу.

Харизматична жінка в прикрасах від ALFIERI & ST.JOHN

Ось приблизно портрет жінки, яка, на думку керівництва бренду, є ідеальною власницею прикрас ALFIERI & ST.JOHN. Це яскрава, харизматична, впевнена в собі, що диктує оточуючим свій стиль, емоційна, елегантна дама, яка любить унікальні ювелірні вироби і відповідають їй взаємністю.

Ювеліри бренду створюють образ жінки, що запам'ятовується, вміють задовольняти будь-які вимоги сучасних, сильних леді, які при цьому бажають залишатися жіночними, ніжними, тонкими і відчуваючими. Існує всього п'ять напрямків, які майстри компанії, проте межі між цими лінійками дуже розмиті. Ясно тільки одне: дівчина, жінка, статечна дама ... будь-яка покупка закохується в прикраси ALFIERI & ST.JOHN і ця пристрасть залишається з нею все життя.