HUBLOT НА АКУСТИЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ ZERMATT UNPLUGGED

«Момент Hublot» для Паоло Нутіні та Джеси Глінн, яким презентували хронометри зі знакової колекції бренду Classic Fusion.

Hublot обожнює мистецтво та світ музики: ще у 2010 році Hublot об'єдналися з Depeche Mode на благодійному концерті у лондонському Ройалі Елберт Холл. Потім, у 2014 році, Hublot та Depeche Mode вирішили знову попрацювати разом, щоб створити ексклюзивну серію з 250 годин: Big Bang Depeche Mode. Цього року бренд Hublot і Depeche Mode запустили нову акцію «Годинник за воду» на виставці Baselworld. Hublot випустили обмежену серію годинників, випуск яких присвячений початку нового турне Depeche Mode — Global Spirit Tour. Кошти з продажу годинника будуть перераховані на користь некомерційної організації Charity: Water, місія якої полягає в забезпеченні людей у ​​країнах, що розвиваються, чистою та безпечною питною водою.

У Hublot існують міцні зв'язки з курортом Церматт, бренд є партнером Управління туризму, нещодавно відкрив шале-бутік біля підніжжя гори Маттерхорн, і цього року знову виступав партнером фестивалю Zermatt Unplugged з 4 по 8 квітня 2017 року на знаковому швейцарському курорті.

Hublot прагне віддати данину мистецтву у всіх його проявах, зокрема мистецтву музики. Zermatt Unplugged дає швейцарському бренду чергову можливість показати свою прихильність до музики. Це швейцарський фестиваль, що поєднує різні сфери музики в одному місці, в унікальній атмосфері кантона Вале серед швейцарських гір. Всесвітньо відомий швейцарський композитор Штефан Еічер, міжнародні артисти Паоло Нутіні, Джесс Глінн, Неллі Фертадо, Майкл Болтон та багато інших виступали на сцені фестивалю, поряд із молодими талантами, які шукають зізнання з боку публіки та колег. Таким чином, ті артисти, які вже набули міжнародної популярності, можуть підтримати зірки, що сходять, і поділитися досвідом про те, як представити свою музику широкому загалу.

Щодня нові таланти виступають на 14 сценах, встановлених по всьому селі та зоні катання, з полудня до опівночі. Zermatt Unplugged просто ідеальний захід, щоб зігрітися після гарного дня катання на лижах у швейцарських Альпах!

Церматт – батьківщина багатьох казок та легенд, і Hublot хотіли б віддати належне цим горам. Історія Big Bang Zermatt не відчуває браку таких деталей. Якщо є об'єкт, який невіддільний від гір – це мотузка. Душа гори Маттерхорн сяє у серцях цих двох моделей лімітованої серії Big Bang Zermatt. Над механізмом HUB4100 і між двома сапфіровим склом – шматок мотузки, знайденого на північно-східному гребені Маттерхорн, посилюється написом «ORIGINAL SEIL VOM MATTERHORN – 4320 HÖHENMETER». Знак силует гори Гранд Пік вигравіруваний на циферблаті на 9 годин. Випущені у кількості 150 штук у вольфрамовому корпусі та 150 штук у корпусі червоного золота, Big Bang Zermatt мають керамічну лицьову панель та спортивний коричневий ремінець з телячої шкіри, прошитий бежевою ниткою.