СЕРХІО ГАРСІЯ ВИГРАВ THE MASTERS

Серхіо Гарсія переміг на гольф-турнірі The Masters, це перша його перемога на такому великому чемпіонаті. Іспанець грав піднесено протягом чотирьох днів турніру в Огасті, і з драматичним фіналом нарешті досяг своєї гольф-мрії.

Після того, як він забив свій переможний патт у плей-офф проти Джастіна Роуза, Гарсія вступив до клубу знаменитих Зелених Піджаків, у якому складаються деякі з найзнакових імен гольфу. На своєму зап'ясті в той момент Серджіо носив OMEGA Seamaster Planet Ocean «Deep Black» – чудовий годинник у чорному та синьому, який відповідає його стилю та точності.

Щоб принести йому успіх, Гарсія отримав годинник у середу, за день до початку турніру. Він з гордістю поділився своїм фото крупним планом у Instagram і все ще носив годинник, коли піднімав Masters Trophy на нагородженні.

Серхіо Гарсія тісно пов'язаний із OMEGA з 2003 року. Рейнальд Аєшліманн, президент та головний виконавчий директор компанії OMEGA, надіслав Серхіо свої привітання після перемоги на Masters. Серхіо довів, що великі речі відбуваються з часом. Ми завжди вірили у нього. Він гравець, який показує свої емоції, і ця перемога була ідеальним відображенням того, яка людина. Фінальний раунд був практично рівним і став чудовою рекламою для гольфу. Той факт, що Серхіо виграв і отримав свій перший титул, був ідеальним результатом змагання».

Ця перемога йде за перемогою Серхіо раніше цього сезону на OMEGA Dubai Desert Classic. І ми впевнені, успіх обов'язково йтиме за ним.