Hublot, TAG Heuer і Zenith залишаються в Базелі, а Breitling йде.

LVMH підтвердила участь у Baselworld-2020

Група LVMH із брендами Bvlgari, Hublot, TAG Heuer и Zenith підтвердила участь у Baselworld у 2020 році. У повідомленні базельської виставки йдеться, що з 2021-го і в наступні роки організатори співпрацюватимуть із гуртом, розробляючи “нові концепції та формати вистави”.

В той же час Breitling заявив про відмову від участі у Baselworld-2020. Це стане ще одним ударом для виставки, яка й без того втратила більшу частину експонентів. Глава Breitling Жорж Керн мотивував рішення незручними термінами проведення: початок травня справді надто пізно для виробничого планування. Таким чином, чутки про перехід марки до Женеви також не підтвердилися. Разом з тим він зазначив, що виставка цього року була для бренду надзвичайно успішною і сподівається повернутися до Базелю у 2021. З поширеного організаторами Baselworld прес-релізу випливає, що частина площ, що звільняються, займе Tudor, який у 2020-му отримає свій власний стенд.

Hublot TAG Heuer Zenith Baselworld-2020

Компанія не братиме участі у виставці 2020 року, але може повернутися у 2021-му

Придбати вироби відомих швейцарських марок годинника ви зможете у салоні-магазині “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151