Breitling – Bentley – Norton: дух пригод у новій колекції годинників

Breitling нещодавно оголосив про співпрацю з британськими Bentley Motors та Norton Motorcycle з метою розробки кількох нових годинників для додавання до своєї колекції.

Моделі Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition та Breitling Premier B01 Bronley Norton Edition символізують собою бурхливий дух пригод та естетику, забезпечену співпрацею із двома автомобільними компаніями. Кожна деталь годинника відображає постійну відданість Norton та Bentley якості, розкоші та потужності.

Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition є винятковим членом елегантної колекції Premier. Виготовлені з 18-каратного червоного золота і нержавіючої сталі, цей годинник також виділяється рядом конструктивних особливостей і випущений обмеженим тиражем. Елегантний, унікальний циферблат із коричневого в'яза із чорними сублічильниками зав'язаний на мануфактурний калібр 01 Breitling, який забезпечує вражаючий запас ходу близько 70 годин. Роботу механізму можна спостерігати за унікальною прозорою задньою кришкою з логотипом Bentley. На версії з 18-каратного червоного золота вигравіруваний напис "ONE OF 200", а на версії з нержавіючої сталі - "ONE OF 1000", що підтверджує розмір годинника для годинника. Циферблат оснащений білою шкалою тахіметра на чорній внутрішній панелі.

Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition із 18-каратного червоного золота представлений на коричневому шкіряному ремінці, малюнок та шви якого натхненні сидіннями Bentley. Версія з нержавіючої сталі буде доступна на коричневому ремінці в стилі Bentley або на браслеті. На лівій стороні 42-міліметрового корпусу знаходиться табличка з вигравіруваним написом Bentley, дизайн якої заснований на панелі приладів історичного наддувного Bentley 1929 року з наддувом. Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition - сертифікований COSC-хронометр.

На іншому кінці автомобільного спектру Брейтлінг придумала The Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition. Годинник відзначає партнерство Breitling із легендарним британським виробником мотоциклів Norton. Прохолодний, харизматичний та окреслений, хронограф відображає інноваційні та авантюрні риси обох брендів. Відмітний логотип Norton вигравіруваний на табличці з лівого боку корпусу, а прозора задня кришка має напис мотоцикла та логотип Norton. Сертифікований COSC хронометр Breitling Manufacture Caliber 01 має водонепроникність до 10 бар (100 метрів). Його 42-мм корпус із нержавіючої сталі має білі сублічильники на чорному циферблаті та тонкі золоті обідки на нанесених арабських цифрах, а також на годинниковій та хвилинній стрілках. Результатом співпраці став потужний виріб, який демонструє відчуття вільного духу, якого прагнуть обидва бренди у своїх продуктах.

Купити годинник бренду Breitling ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151