Зворотній відлік! HUBLOT та UEFA у новому партнерстві ЄВРО-2021 серед жінок

За 500 днів до жіночого ЄВРО-2021 швейцарський бренд Hublot став офіційним партнером усіх жіночих турнірів УЄФА.

Зворотній відлік! HUBLOT та UEFA у новому партнерстві ЄВРО-2021 серед жінок

Надзвичайна гордість для Hublot – стати новим офіційним партнером UEFA серед жінок у 2021-му році та у всіх наступних жіночих змаганнях з футболу UEFA.

На чемпіонаті 2021-го Hublot надасть електронні таблички, які використовують четверті арбітри для позначення доданого часу та замін.

“Це чудовий момент для активної участі у жіночому футболі. Чудово, що в особі Hublot ми знайшли однодумця, який поділяє наші цілі та прагнення”,

– сказала голова відділу УЄФА з жіночого футболу Надін Кесслер

“Hublot стає офіційним партнером та спонсором жіночого футболу УЄФА у всіх наших турнірах та кампаніях, включаючи Together #WePlayStrong. Ми сподіваємося, це допоможе нам збільшити аудиторію нашого виду спорту та зміцнити існуючі відносини з тими, хто вже грає у футбол”,

- Додала вона

 

Угода передбачає підтримку жіночого футболу на всіх рівнях. Hublot стане партнером Ліги чемпіонів УЄФА, дорослого чемпіонату Європи, чемпіонатів Європи U17 та U19, футзального ЄВРО та візьме участь у кампанії Together #WePlayStrong, мета якої – залучити до занять футболом більше дівчаток та жінок.

Крім Hublot, за останні 15 місяців УЄФА уклав подібні історичні угоди з Nike, Visa та Esprit. У 2017 році УЄФА ухвалив революційне рішення розділити права на чоловічий та жіночий футбол.

“Привабливість жіночого футболу стрімко зростає. Ми раді, що лінійку наших партнерів пополін такий престижний бренд, як Hublot, твердо навмисний популяризувати жіночий футбол”,

– сказав маркетинговий директор UEFA Events SA Гі-Лоран Епстейн.

“Угоди зі всесвітньо відомими брендами, такими як Hublot, – саме те, на що ми розраховували, коли два роки тому розділили права на жіночі та чоловічі турніри. Вони доводять, що жіночий футбол може знайти підтримку завдяки власним перевагам”,

– додав Епстейн.

Фінал жіночої Ліги чемпіонів-2019/20 пройде 24 травня у Відні. Фінал жіночого ЄВРО-2021 відбудеться на Уемблі 1 серпня наступного року.

Нова угода, яка стосується жіночого ЄВРО-2021, продовжує багаторічну співпрацю Hublot з УЄФА, що розпочалася перед ЄВРО-2008. З того часу швейцарська компанія підтримувала всі чоловічі ЄВРО і зробить це знову влітку, коли першість пройде у 12 країнах.