Tag Heuer Golf – найкраща програма для смартфона або смарт годинника

ПОЛЯ В 3D, СТАТИСТИКА, ІНДЕКС: відкрийте для себе TAG HEUER GOLF

Найкращий додаток для гравців у гольф. Контролюйте та покращуйте свої результати в гольфі за допомогою програми TAG Heuer Golf, встановленої на смартфоні або смарт-годиннику.

Tag Heuer Golf – найкраща програма для смартфона або смарт годинника

TAG HEUER GOLF на вашому годиннику та смартфоні

Користуйтеся перевагами TAG Heuer Golf скрізь та у будь-який час. Встановлена ​​на смартфоні або на годиннику Connected, ця програма замінює кедді. Воно сумісне з Android 5 або вище та з iPhone серії не нижче 5s на базі iOS11 або вище. Щоб руки завжди були вільні, користуйтеся програмою, встановленою на годиннику Connected.

Інтерактивні карти 2D, найреалістичніша графіка

Більше 39 000 полів для гольфу по всьому світу доступні для ознайомлення прямо на вашому зап'ясті. Технологія Golf TAG Heuer відображає векторні та інтерактивні карти, які добре видно навіть при яскравому сонячному світлі.

рахунок

Легко та просто заносите у години результати для 4 гравців одночасно. Контролюйте свій прогрес та рахункову картку одним дотиком. Ця інформація автоматично передаватиметься на Ваш смартфон.

Відстеження ударів

Наскільки далеким був цей удар драйвером? Виміряйте дальність удару з вражаючою точністю. Уся статистика автоматично передається на Ваш смартфон.

Професійна статика

Програма записує різні ключові показники, які допоможуть Вам покращити свою майстерність. Дізнайтеся, наскільки добре Ви граєте, і скористайтеся порадою, яка враховує Ваш індекс та ситуацію, щоб удар вийшов якнайкраще.