Hublot випустив годинник до ЧС-2018 для футбольних суддів

Швейцарський бренд Hublot з 2006 року є офіційним партнером ФІФА та хронометристом чемпіонату світу. До ЧС-2018 Hublot представив лімітовану колекцію смарт-годин Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia — кількість екземплярів відповідає року проведення чемпіонату в Росії.

Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Ukrainian

Слоган бренду - "Hublot любить футбол", тому амбасадорами марки стали Пеле, Дієго Марадона, Жозе Моурінью. Також бренд співпрацює з португальським клубом "Бенфіка", англійським "Челсі", італійським "Ювентусом" та нідерландським "Аяксом".

У новій колекції Hublot відомий корпус Big Bang відповідає дизайну головної спортивної події року – ЧС-2018. Уболівальники зможуть міняти картинку циферблату — з нейтрального чорного на кольори прапорів країн — учасниць чемпіонату та обирати ремінець кольору збірної своєї країни.

Бьорн Кейперс — нідерландський футбольний суддя у годиннику Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Ukrainian

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia – годинник для футбольних суддів, тому оснащений технологією автоматичної фіксації гола: коли м'яч потрапляє у ворота, корпус починає вібрувати, а на циферблаті з'являється напис “Гол!”. Також під час гри на екрані смарт-годинника відображається статистика матчу та кількість забитих м'ячів.

Діджитал-годинник Hublot має AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 400 на 400 пікселів, датчики NFC і GPS, а також синхронізуються з телефонами з операційними системами Android 4.4 та iOS 9 (або наступними версіями).