TAG Heuer: у «Гонці до хмар» знову переміг Ромен Дюма

Французький гонщик побив власний рекорд швидкості, фінішувавши з результатом 7 хвилин 57,148 секунд.
Третій рік поспіль компанія TAG Heuer виступає офіційним хронометристом гонки Pikes Peak International Hill Climb, також відомою як «Гонка до хмар».
TAG Heuer: у «Гонці до хмар» знову переміг Ромен Дюма
Друга назва ралі повністю розкриває його суть. Друга за старшинством гонка США Pikes Peak International Hill Climb стартує на висоті 2842 метри, що зумовлює низку особливостей заїзду. Щільність атмосфери такий висоті становить 71% від аналогічного показника лише на рівні моря. Як наслідок – знижена продуктивність двигунів. У фінішній точці гонки, на висоті 4302 метри, момент, що крутить, падає до 59%. Даються взнаки умови гонки і на фізичному стані водіїв. У міру зниження рівня кисню в учасників високогірного ралі притуплюються рефлекси, а м'язи починають судоми.
TAG Heuer: у «Гонці до хмар» знову переміг Ромен Дюма
Перемогти у такому протистоянні – справжній подвиг, а побити при цьому власний рекорд – подвиг подвійно. Першим у Pikes Peak International Hill Climb знову фінішував Ромен Дюма, якому вдалося встановити новий рекорд швидкості. Якщо минулого року гонщик прийшов до фінішу з результатом 8 хвилин 13,878 секунд, то цього року результат француза склав рекордні 7 хвилин 57,148 секунд.