Компактна модель Classic Fusion Orlinski Titanium Pavé

Швейцарська марка Hublot продовжує співпрацю з французьким художником Рішаром Орлінскі і випускає оновлену модель годинника Classic Fusion Orlinski Titanium Pavé.

«Об'єднання наших світів – Hublot, з їх винятковим годинником, і мого, з навіяними поп-артом скульптурами, – відбулося спонтанно. Союз більш ніж органічний», – каже Рішар Орлінскі. Він заслужив репутацію найкомерційніше успішного французького художника, який воліє виставляти свої фасетовані яскраві скульптури – пантер, ведмедів та Кінг-Конгів – не в галереях, а на схилах Куршевеля, набережної Круазет у Каннах чи Design District у Майамі. Разом з Hublot він створив моделі годинника, який СЕО компанії Рікардо Гвадалупе називає «скульптурами, що показують час».

Модель, інкрустована 264 діамантами, доступна в корпусі діаметром 40 мм, виготовленому з удароміцного титану - улюбленого матеріалу мануфактури. Для фіксування дорогоцінного каміння Hublot використовує особливу техніку корнерового закріплення. До вибору діамантів бренд підходить особливо ретельно: всі вони відносяться до категорії Top Wesselton, що підтверджує їх преміальну якість. Безель має традиційну форму ілюмінатора (Hublot у перекладі з французької означає «оглядове вікно»), і закріплений шістьма Н-подібними гвинтами з титану. Гранений дизайн Рішара Орлінскі - ексклюзивне рішення, що виділяє хронометр серед інших моделей.

Гладкий чорний ремінець із каучуку – ще одна фірмова концепція бренду. Міцність прогумованого матеріалу годинникові майстри вивчали понад три роки, як і його здатність відновлюватися при контакті зі шкірою. У 1980 році Хублот першим зважився на виробництво золотого годинника з «дешевим», каучуковим браслетом, і з того часу його популярність не вщухає. На додаток йде застібка, що розкладається з нержавіючої сталі, яка не деформується і не змінює колір навіть в екстремальних умовах.

Циферблат годинника відрізняється дизайном малюнка в стилі Орлінськи, що вигідно підкреслює гармонійність моделі. Гранені стрілки та накладні індекси добре читаються. Спостерігати за роботою механізму можна із боку задньої кришки. Його синхронний рух зачаровує, а фіолетовий блиск дорогоцінного каміння підкреслює естетичну досконалість. Механізм HUB1155 з автоматичним підзаводом відрізняється 42-годинним запасом ходу. Водонепроникність хронометра – 50 метрів.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151