Компанія OMEGA представила останні моделі цього року 2019

OMEGA представила світу свій новий годинник 2019 року. Всі чотири знамениті колекції бренду – Speedmaster, Seamaster, Constellation та De Ville – поповнилися унікальними моделями.

SPEEDMASTER APOLLO 11 50TH ANNIVERSARY LIMITED

До 50-річчя першої висадки людини на Місяць компанія OMEGA випустила нову лімітовану серію годинника Speedmaster із 6969 екземплярів. Модель, випущена на знак пам'яті про експедицію “Аполлон-11”, виготовлена ​​із застосуванням 18-каратного золота Moonshine™ і має низку унікальних особливостей. Головна з них - зображення Базза Олдріна, що ступає на поверхню місячної, на лічильнику біля позначки "9 годин". На задній кришці можна побачити гравіювання у вигляді сліду від ноги, а поруч із ним історичні слова Ніла Армстронга.

З'являться у продажу цього літа.

SEAMASTER DIVER 300M CHRONOGRAPH

Ефектний годинник Seamaster отримав ще більш оригінальне виконання завдяки обробленому методом лазерної абляції безелю з чорної кераміки та лічильникам із золотим обрамленням. У колекції Diver 300M ця смілива та сучасна модель із 18-каратного золота Sedna™ займає справді особливе місце.

З'являться у продажу наприкінці літа.

SEAMASTER AQUA TERRA WORLDTIMER

Нові моделі Seamaster Aqua Terra World Timer демонструють неперевершену майстерність OMEGA. Особливо вражає центральний циферблат: на платівці із титану Grade 5 знаходиться зображення Землі. Для відтворення синього океану було застосовано метод лазерної абляції. Рельєфні ділянки відповідають континентам. Контрастні кольори Землі отримані природним шляхом за допомогою хімічної реакції під дією лазерного випромінювання.

З'являться у продажу цієї зими.

SEAMASTER PLANET OCEAN

Перший годинник OMEGA Seamaster Planet Ocean, випущений у 2005 році, мав яскраво-оранжевий ремінець і характерний безель. Оригінальний помаранчевий колір взятий за основу дизайну і в новій моделі – у ньому виконаний безель з кераміки [ZrO2] (патентна заявка знаходиться на розгляді). Завершенням композиції служить полірований циферблат із білої кераміки [ZrO2].

З'являться у продажу цієї осені.

CONSTELLATION GLOBEMASTER ANNUAL CALENDAR

Цього року з'явилося багато моделей яскравих відтінків, проте традиційне поєднання чорного кольору та сталі в дизайні останніх годинників OMEGA Globemaster кидає виклик цій тенденції. Дуже ефектно виглядає чорний полірований циферблат характерної форми "Pie Pan", грані якого прикрашені назвами місяців.

З'являться у продажу цього літа.

DE VILLE TRÉSOR

Навіть через 70 років після створення перших годинників OMEGA Trésor класична чоловіча колекція не перестає поповнюватися якісно новими виробами. Модель цього року оснащена механізмом Master Chronometer з ручним заводом, характерним опуклим циферблатом синього кольору прикрашений рельєфним візерунком, а стрілки та індекси виготовлені з 18-каратного білого золота.

З'являться у продажу цього літа.

CONSTELLATION MANHATTAN AVENTURINE

Нові моделі з колекції Constellation Manhattan мають характерні сині циферблати із авантюринового скла. Іноді за ілюзію зоряного мерехтіння цей матеріал називають "sang-e setareh" (перською мовою sang означає "камінь", а setareh - "зірка"). Чи це не найкраще нагадування про славні традиції точності годинника Constellation?

З'являться у продажу влітку 2019 та на початку 2020 року.

SEAMASTER 300 MALACHITE

Опорною точкою для нової моделі з 18-каратного жовтого золота став класичний дизайн годинника Seamaster 300. Циферблат виготовлений з прекрасного південноафриканського малахіту - каменю з багатою палітрою зелених відтінків, що гармонійно змінюють один одного.

З'являться у продажу цього літа.

Купити або замовити годинник бренду OMEGA у Запоріжжі ви можете у салоні-магазині "Акцент". Телефонуйте нам! +38 (067) 122 26 97+38 (050) 716 35 99