MONATIK & Guzema - LOVE IT ритм

Сьогодні, першого дня літа, 1 червня Monatik презентує свій третій студійний альбом на головній спортивній арені країни. Для своїх шанувальників артист приготував абсолютно нове стадіонне шоу – Love It Ритм.

Але це ще не всі новини для шанувальників артиста. Напередодні Monatik заявив про творчий тандем із відомим брендом ювелірних прикрас Guzema Jewelry. Український дизайнер Валерія Гузема не змогла не надихнутися творчістю мультиартиста та емоціями, що викликають пісні з його нового альбому.

 

Monatik Guzema

Об'єднання талановитих творців, безсумнівно, породжує геніальні речі. Колекція створена для шанувальників як творчості Monatik, так і Валерії Гуземи. Кожен із них тепер може доповнити свій образ символічними прикрасами, що додають мелізми до настрою. Команди Monatik та Guzema Jewelry закликають частіше відкривати своє серце і творити кохання, відчувати свободу і завжди бути собою. І звичайно, кружляти в танці якнайчастіше, адже це наповнює наші серця неймовірною радістю і заряджає порцією ендорфінів!

Monatik Guzema

У капсульній колекції є прикраси зі срібла «Love It ритм». До неї увійшли кольє, каблучка, сережки та браслети на червоній нитці з айдентикою концертного шоу артиста. Червона нитка є символом об'єднання всіх шанувальників творчості Monatik.

 

Замовити або купити вироби з колекції Guzema ви можете у салоні-магазині "Акцент" за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151