Найкращі ювелірні look'і з вручення премії Золотий Глобус 2019

У Лос-Анджелесі відбулася 76 церемонія вручення премії "Золотий глобус", яка відкрила сезон найпрестижніших кінопремій в індустрії. Явних фаворитів цього року кінокритиків не було, навпаки, нагороди дісталися номінантам мало не в рівній кількості. Цього року знаменитості блищали на червоній доріжці у розкішних сукнях усіляких квітів, доповнюючи їх сяйвом чудових діамантів, смарагдів, рубінів та іншого дорогоцінного каміння.

У ювелірний полон прикрас Messika потрапили відразу кілька селебрітіз. Зірка фільму «Безумно багаті азіати» Констанс Ву віддала перевагу діамантовим прикрасам з лінійки High Jewelry – чокер Madeleine та сережки Firebird.

Реджіна Кінг звикла бити наповал - сукня в підлогу кольору «рожеве золото» від Alberta Ferretti, а на завершення епічного look'а – сережки-шандельєри та кільце Messika.

jewellery messika roberto coin

Володарка премії «Золотий Глобус» Тараджі Хенсон точно знає, як заробити на діаманти вартістю $1.3 млн – шикарне кольє та кільця з лінії Cento від Roberto Coin актриса доповнила браслетом-каффом у формі змії з лімітованої колекції Animalier.

jewellery messika roberto coin

Не менш яскравою була і ведуча цьогорічної премії – чарівна Холлі Беррі. Знаменита актриса продемонструвала спокусливі форми у рубіновому платті Zuhair Murad. Ефектний образ красуня доповнила прикрасами Roberto Coin – золоті сережки геометричної форми, а також кілька кілець із колекцій Symphony та Designer Gold створили трендовий «stacking» ефект.

jewellery messika roberto coin

Щоб виглядати як зірка, зовсім не обов'язково зніматись у кіно. Салон-магазин "Акцент" пропонує широкий вибір ексклюзивних прикрас від самих «зіркових» ювелірних будинків.