U-Boat втопив циферблат у маслі

Нещодавно була презентована нова модель U-Boat Capsoil. Вартові фахівці компанії надихнулися глибоководними апаратами 30-х років. Бездоганний швейцарський механізм занурений у спеціальну олію низької в'язкості, яка повністю заповнює циферблат, роблячи її абсолютно чорним та глибоким. Ілюзія відсутності скла та вільного руху стрілок неймовірно зачаровує!

Годинник U-Boat Capsoil

Надихаючись технологіями дослідження підводного світу 30-х років ХХ століття, Італо Фонтан створив годинник U-Boat Capsoil в круглому корпусі, що нагадує форму батісфер - апаратів у вигляді кулі з ілюмінатором, що спускаються під воду з судна на тросі.

Але головна особливість новинки – усередині корпусу вміщена масляниста рідина, яка рухається та обволікає циферблат. Годинник може працювати в діапазоні температур від 0 до +60. У масляну ванну занурений і електромеханічний калібр, що керує годинником.

У серії представлені два тристрілочники (Solotempo) та два хронографи (Chrono). Версії відрізняються наявністю чорного покриття DLC на сталевому корпусі діаметром 45 мм і вибором ремінця. Блиск сталі підкреслює виготовлений вручну майстрами із Флоренції коричневий ремінь зі шкіри теляти, а для чорних корпусів призначений чорний ремінь.

Часовий салон "Акцент" - офіційний представник годинника U-човен в Запоріжжі.