Світовий чемпіонат «Повітряні перегони» RED BULL 2017 Г

Міка Бражо та його «Skyracer»: фантастична пара для гоночної команди Breitling.

Новачок у категорії Майстер-Клас, молодий французький пілот Міка Бражо тепер переможно несе кольори Breitling у «Повітряних перегонах» Red Bull, керуючи найпотужнішим «Skyracer», Що володіє воістину видатною зовнішністю. Це нове покоління гоночної команди Breitling.

asset-version-e153ea148c-mika-brageot_01

Пролітавши вісім сезонів під прапором Breitling та вигравши, зокрема, Світовий чемпіонат «Повітряні перегони» Red Bull 2014 р., британський ас Найджел Лемб припинив свої виступи. Однак він не залишить свого місця вільним, адже тепер гоночну команду Breitling очолюватиме француз Міка Бражо.

Наймолодший пілот із членів французької пілотажної групи, Міка Бражо (народжений 1987 р.) швидко піднявся на вищі щаблі п'єдесталів у пілотажних змаганнях на національному, європейському та міжнародному рівні. У 2014 р. його обрали для участі у боротьбі за Кубок претендентів у «Повітряних перегонах» Red Bull, і він показав приголомшливий результат, вигравши його вже у другому сезоні. У 2016 р. його обрали, щоб урочисто представити нову спонсорську програму як протеже Найджела Лемба, що дозволило йому познайомитися із змаганнями, що проходять на високих швидкостях та на низькій висоті.

asset-version-d6aec8a2f2-mika-brageot-skyracer_02

Пройшовши навчання у найкращих наставників, Міка Бражо також бере на себе керування потужним літаком Найджела Лемба, на якому в нього вже була можливість політати в 2016 р. Але, щоб відзначити цю нову точку відліку, літак MXS-R, перейменований на «Skyracer» («Небесний гонщик») отримав зовсім нове оригінальне, зухвале забарвлення у військовому стилі, яке вражає як у повітрі, так і на землі. Вона хизується стилем, який є поєднанням елементів «ретро» та імітацією зношеності: фюзеляж і крила пофарбовані в іржавий колір, ніби літаку – який насправді стоїть в авангарді технологій – потрібен серйозний ремонт. Це нетривіальна данина поваги до заслуг попередників, яка повністю відповідає духу Breitling. Назва фірми, виконана великими літерами по низу літака від одного крила до іншого, у поєднанні з гігантським крилатим логотипом, розташованим під крилами, також забезпечує оптимальну помітність - у будь-якому положенні - під час цих змагань, які є одними з найбільш видовищних у світі.

 asset-version-7658576ca3-mika-brageot-skyracer_11 asset-version-d18a7f2606-mika-brageot-skyracer_13

Міка Бражо та його MXS-R «Skyracer»: дві нові зірки, яким судилося сяяти на Світовому чемпіонаті «Повітряних перегонів» Red Bull