Обмежена серія SPEEDMASTER "SPEEDY TUESDAY"

Вже п'ять років міжнародна онлайн-спільнота шанувальників хронографа Speedmaster #SpeedyTuesday безперервно розширюється. OMEGA присвячує йому нову обмежену серію, поєднуючи в дизайні однієї моделі найвідоміші характеристики Speedmaster.

module15-1

СПАДЧИНА КОСМОСУ

Перше історичне посилання в дизайні Speedy Tuesday відноситься до моделі Speedmaster Alaska III, створеної в 1978 році на замовлення NASA. Обов'язковими вимогами були наявність покриття антивідблиску та ідеальна зчитуваність показань в умовах космосу. Тому корпус Speedy Tuesday виготовлений з нержавіючої сталі з матовим сатинованим покриттям, а на лічильники з радіальним оздобленням нанесені укрупнені цифри.

module03-1 module03-2

"Серед вінтажних елементів цього годинника - лічильники з радіальним оздобленням у кращих традиціях OMEGA".

ОКРАС ПАНДИ ЯК ДЖЕРЕЛА НАТХНЕННЯ

Художнє рішення циферблату також навіяне минулим OMEGA. Колірне оформлення, що нагадує забарвлення панди навпаки, вперше було реалізовано у 1966 році. Сріблясто-білі опалові лічильники на тлі чорного циферблату поміщені в матове алюмінієве кільце безелю чорного кольору з шкалою тахіметричною. Це один із рідкісних циферблатів, прикрашених вінтажним логотипом OMEGA. Крім того, на всі мітки та лічильники з радіальною обробкою нанесено яскраве люмінесцентне чорнило.

module20-2-1

“Корпус діаметром 42 мм має антивідблиски властивості Speedmasters для астронавтів”.

КЛАСИЧНИЙ ГОДИННИКОВИЙ МЕХАНІЗМ

Модель Speedmaster "Speedy Tuesday" оснащується годинниковим механізмом з ручним заводом 1861, який по суті не відрізняється від астронавтами NASA, що побував разом з Місяцем. Розробка більш сучасної версії з високоякісним родієвим покриттям знаменує собою важливу віху в еволюції годинника Speedmaster.

module02-1

УНІКАЛЬНІСТЬ У ДЕТАЛЯХ

Циферблат захищений опуклим хезалітовим склом із центральним логотипом OMEGA. На задній кришці вигравірувано легендарне зображення морського ковзана, а по колу розташовується напис “SPEEDY TUESDAY ANNIVERSARY – A TRIBUTE TO ALASKA PROJECT III” та номер годинника у складі лімітованої серії. Краєм нанесено слово “RADIAL”. Годинник доповнює шкіряний ремінець коричневого кольору у вінтажному стилі із простроченням.

module15-2

"Полірований вінтажний логотип OMEGA також прикрасив матову головку".

СПЕЦІАЛЬНИЙ ПОДАРУНОЧНИЙ РОЛ-ФУТЛЯР

Кількість екземплярів обмеженої серії “Speedy Tuesday” – 2012 – відповідає року заснування онлайн-спільноти. Модель пропонується у спеціальному рол-футлярі зі шкіри зі змінним ремінцем NATO чорного та білого кольорів. На шлевці ремінця можна прочитати напис "#SpeedyTuesday". У комплект також входить інструмент заміни браслета.