Модель кінця 60-х років представлена ​​у незвичайному для Breitling подушкоподібному корпусі: Breitling Top-Time 814

Хронограф Breitling Top-Time 814 був уперше випущений у 1967 році та знаходився у виробництві приблизно до 1970 року. Модель пропонувалася з чорним циферблатом, час на якому відраховували білі або оранжеві стрілки та з білим циферблатом, доповненим помаранчевими стрілками.
Breitling Top-Time 814
Роботу годинника забезпечує калібр Venus 178 – класичний механізм хронографа з трьома лічильниками та колонним колесом, який дуже люблять колекціонери. Цей оснащений ручним підзаводом механізм можна протиставити іншій класиці годинникової механіки того періоду, калібрам Valjoux 72, Lemania 321 та Excelsior Park 40 з тими самими 17 камінням та балансовою частотою 18000 пк/год. Наприклад, на відміну від калібру Valjoux, кнопки хронографа Venus 178 розташовані на однаковій відстані від заводної головки, тоді як в механізмі Valjoux нижня кнопка знаходиться від неї трохи далі, ніж верхня.
Breitling Top-Time 814
Сталевий корпус з матовою обробкою має 38,5 мм у діаметрі та куполоподібне акрилове скло над циферблатом. Цікава особливість корпусу – якщо подивитися на нього збоку, складається враження, що для надання корпусу потрібної форми від вушок «відщипнули» невелику кількість металу.
Breitling Top-Time 814
Стрілки на лічильниках мають цікаву форму: широка прямокутна основа та короткий хвостик. Стрілки на лічильниках хронографа та центральна секундна стрілка витримані в помаранчевому кольорі і нагадують про приладову панель вінтажних Porsche 911. Годинник добре сідає на зап'ястя, єдине, що може викликати питання – відстань між вушками (21 мм).