Нова колекція Magerit, натхненна найвідомішою п'єсою Вільяма Шекспіра-Ромео і Джульєтта

Цього року іспанський ювелірний будинок Magerit пропонує нам зануритися з головою у кохання. Надихнувшись безсмертними історіями вічного кохання двох сердець, які так і не змогли бути разом, майстри Magerit створили колекцію Eternal.
Головна мета для ювелірного мистецтва – передати почуття, якими були напонені легенди у всьому світі, втілюючи їх у своїх дорогоцінних творах. Серед усіх почуттів кохання, безперечно, головний стрижень, навколо якого обертаються всі людські почуття. Саме тому ювелірна компанія Magerit вирішила присвятити цілу колекцію цінності кохання, як головному та вічному компоненту життя з моменту її зародження.
Колекція Eternal втілена ювелірами компанії у трьох лініях: Romeo and Juliet, Butterfly Lovers та Carmen. Це три історії кохання, які стали натхненням для створення найромантичнішої та наповненої любов'ю колекції марки, колекції про вічне кохання – Eternal

Кохання – це сон у лінії Romeo and Juliet.

Що за світло блиснув у вікні? О, там схід! Джульєтта - це сонце
Що таке кохання? Безумство від чаду. Грати вогнем, що веде до пожежі.
Зайнялося море сліз,
Роздуми — заради необдуманості,
Змішування отрути та протиотрути
У. Шекспір

Лінія Romeo and Juliet включає шикарний струмінь комплект Juliet з діамантами, перидотами, діопсидами, танзанітами, рубелітами і аметистами, які полонять своїм яскравим, поєднанням синіх, бузкових і зелених відтінків. Варто відзначити ексклюзивне кольє Juliet із синім, і як італійська ніч, сапфірами та білими діамантами для справжніх королів. Витончені стебла плюща, які як шаль обплітали балкон Джульєтти у Вероні, втілилися в комплекті прикрас Verona з білого і жовтого золота з діамантами.

Чарівний бузковий аметист і холодний синій топаз в обіймах тонкого листя втілені в лінії прикрас Lia. Для закоханої пари чудовим подарунком стануть кулони Endless і Together у формі серця як символ вірності та любові, в якій кожна половинка зберігає ключ у серці дорогої їй людини. Кулони виконані у формі замку-серця з жовтого золота, оніксу та рубіну, у поєднанні з кварцом, що надає прикрасам ніжності та м'якості, як саме кохання.

Кохання – це магія в лінії Butterfly Lovers.
Натхненням для створення цієї підколекції стала китайська народна легенда про двох закоханих на ім'я Лян та Чжу. Молода дівчина Чжу полюбила юного хлопця Лян, але батьки дівчинки не дали свого благословення на шлюб із бідним хлопцем, Лян дуже страждав, що не може бути разом зі своєю коханою, і горе розлуки зупинило його серце. Чжу була змушена вийти заміж за заможного спадкоємця однієї багатої сім'ї під тиском батька. Коли весільна процесія проїжджала повз могилу Лян, зірвався сильний вітер, Чжу вийшла з паланкіна, підійшла до могили Лян і заплакала. Прогримів грім, і в землю вдарила блискавка, розколовши її навпіл. Дівчина стрибнула в ущелину, і прірва зімкнулася. І раптово з могили вилетіли два великі кольорові метелики. Вони кружляли і піднімалися все вище та вище до небес. Душі нещасних закоханих, які нарешті возз'єдналися, втілила в золоті компанія Magerit. Витончені золоті кольє, сережки та кільця виконані у формі метеликів та декоровані розсипом дивовижної краси діамантів, сапфірів, топазів, діопсидів та аметистів.

Кохання – це пристрасть у лінії Carmen

Кармен – це символ сучасної жінки, пристрасної, сильної, темпераментної, вільної від забобонів та тиску з боку інших людей. Насамперед вона уособлює вільну жінку. Краса і чарівність Кармен не вислизнула від очей Торедора Ескамільйо, але любов до Тореадора відняла у неї життя. Не бажаючи повертатись до Хози, вона стоїть на своєму рішенні, захищаючи свою свободу навіть цінної смерті. Прикраси лінії Passion виконані у жовтому та білому золоті та інкрустовані діамантами, вогненно червоними, романтично-рожевими рубелітами та магічно-синіми сапфірами.