HUBLOT: ПЕЛЕ ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ ГОДИННИКИ УЄФА ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Офіційний ліцензований хронометрист Ліги чемпіонів УЄФА, Hublot є зірковим годинникарем футбольного світу. На третьому році партнерства з Лігою чемпіонів УЄФА годинник від Hublot стає повністю синім. В очікуванні відповіді, хто ж підніме Кубок Ліги Чемпіонів 26 травня 2018 року в Києві, Рікардо Гуадалупе – генеральний директор Hublot, та «Король» Пеле, представляють нові «Офіційні Ліцензовані Годинники» Ліги чемпіонів УЄФА. На зап'ясті легенди світового футболу – символ найзнаменитішого футбольного турніру у Європі. Тому що пристрасть до футболу не знає меж!

Подібно богам часу, одягненим у сині шати, Hublot створив годинник, повністю «одягнений» у знаковий колір футбольного турніру. Classic Fusion Chronograph UEFA Champions League™ мають значний 45-міліметровий корпус із сатинованої та полірованої синьої кераміки. Ремінець зі шкіри алігатора виконаний у незрівнянному синьому кольорі з контрастним білим рядком. На синьому циферблаті з ефектом sunray тон у тон зображений логотип турніру: знаменита зіркова куля та її вісім зірок. На задній кришці корпусу розташований логотип Ліги чемпіонів УЄФА.

Еталон у світі футболу, Hublot присутній у кожному матчі та кожній перемозі, завдяки партнерству з престижними клубами, а також з FIFA та UEFA. Посол Hublot з 2013 року, Пеле – громадянин Світу та футбольна легенда – втілює мрії про перемогу та безмежну пристрасть до футболу. Пеле – триразовий володар Кубка світу (рекорд, який, як і раніше, не побитий) та дворазовий чемпіон Copa Libertadores, найпрестижнішого клубного змагання у Південній Америці та еквівалента європейської Ліги Чемпіонів УЄФА.