TAG Heuer запускає у продаж Connected Modular у кольорах команди Aston Martin

Як відомо, годинникова компанія TAG Heuer та автомобільна Aston Martin – партнери, а з нинішнього року швейцарський бренд став офіційним хронометристом команди Aston Martin Red Bull Racing Formula One, яка тепер називається Aston Martin Red Bull Racing-TAG Heuer RB14.

Новому етапу співпраці присвячений годинник TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin Red Bull Racing Special Edition, виконаний у кольорах британської команди F1.

2_tag

Ця модель - перша в сімействі Connected Modular 45, що несе на собі позначку "Swiss made": понад 50% вартості комплектуючих припадає на Швейцарію.

Серед численних функцій новинки, упакованої в 45-міліметровий корпус з титану, — GMT, підключення до GPS та платіжної системи NFC, зв'язок зі смартфоном на базі Google Android Wear 4.4 та iOS 9 і вище, додаток TAG Heuer Companion. Модуль Connected може бути замінений на класичну механіку із сертифікатом COSC. У цьому випадку годинник стає тристрілочником або хронографом, з турбійоном або без нього. Концепція модульності поширюється також на ремінець, його вушка та застібку.