Названо ім'я нового лауреата премії Hublot Design Prize 2019

Ним став дизайнер незвичайного екопроекту.

20 вересня у лондонській художній галереї «Серпентін» відбулася п'ята премія Hublot Design Prize. Заснована Жан-Клодом Бівером, головою швейцарського годинникового бренду Hublot, та П'єром Келлером, колишнім директором Лозанського університету мистецтва та дизайну, вона покликана відзначати інновації у сфері дизайну.

Конкретна мета премії – надати дизайнеру, який подає великі надії, всі умови для просування своїх проектів та задумів, щоб у майбутньому його роботи зайняли гідне місце в історії. Цього року премію, а з нею грант на 100 тис. швейцарських марок отримав Семюел Росс. Молодий дизайнер A-Cold-Wall* для конкурсу створив кілька незвичайних арт-об'єктів. Наприклад, він представив інсталяцію з кабінки, створеної повністю з перероблених матеріалів, у центрі якої було закріплено екоковдру. Таким чином, дизайнер звернув увагу на актуальні теми розумного споживання.

«Hublot є синонімом дизайну та інновацій з моменту свого заснування у 1980 році… Мета премії Hublot Design Prize – продемонструвати перспективних дизайнерів з усього світу та заохотити експериментальні, новаторські та незвичайні проекти, в яких використовуються інноваційні методи та матеріали, а також нові технології», - Прокоментував Рікардо Гвадалупе.

Купити годинник бренду Hublot у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.