TAG Heuer. Четверта модель до ювілею хронографа Monaco

Четвертий годинник колекції натхненний початком нульових.

Колекція хронографів на честь 50-річчя культових Монако продовжує поповнюватись. Дизайнери TAG Heuer поступово наближаються до нашого часу: усі представники ювілейної серії надихнулися різними десятиліттями. Любителі годинника вже змогли оцінити три моделі: колекційні TAG Heuer Monaco 1969–1979 Limited Edition із зеленуватим циферблатом, Tag Heuer Monaco 1979–1989 Limited Edition із яскраво-червоним циферблатом та Monaco із сірим циферблатом із зернистою поверхнею в 1990

Цього разу годинник віддає данину дизайну 2000-х. Модель має графічний чорно-білий корпус. На чорному циферблаті виділяються білий секундний циферблат та лічильник хвилин хронографа. Доповнюють незвичайне колірне рішення яскраві червоні та помаранчеві акценти на індексах. Корпус моделі виконаний з нержавіючої сталі та доповнений чорним перфорованим ремінцем із телячої шкіри з білим простроченням. Усередині корпусу знаходиться Calibre 11 – сучасна версія знаменитого механізму хронографа з автоматичним підзаводом, що дебютував в оригінальних Monaco у 1969 році.

Годинник вийшов обмеженим тиражем 169 екземплярів.

 

Купити годинник бренду  TAG Heuer в Україні ви можете в салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151.