Годинник Omega до 50-річчя фільму про Джеймса Бонда

спеціальна версія Omega Seamaster Diver 300M до ювілею "На секретній службі Її Величності".

До ювілею виходу в 1969 році картини «На секретній службі її величності — шостого фільму про британського суперагента Джеймса Бонда – компанія Omega присвятила випуск спеціальної версії годинника Seamaster Diver 300M. Для шанувальників саги про легендарного шпигуна годинникарі підготували одразу кілька нагадувань про фільм.

Випуск Omega Seamaster Diver 300M у сталевому корпусі із чорним PVD-покриттям діаметром 42 мм обмежили 7007 екземплярами. Номер годинника вигравіруваний на бічній пластині з жовтого золота.

Циферблат із чорної кераміки прикрашає візерунок, який має нагадувати про динаміку пострілу з пістолета. Стрілки та індекси виконані із жовтого золота, позначка на «12 годинах» використовує мотиви герба сім'ї Бонд. Сьомого числа кожного місяця у вікні дати з'являється цифра у вигляді логотипу 007.

Ще один непомітний з першого погляду нюанс – цифра 50, що проявляється в темряві, на маркері на «10 годинах» – на честь 50-річчя фільму.

Купити годинник бренду Omega у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151