НОВА КОЛЕКЦІЯ OMEGA SEAMASTER Вшановує «ПЛАВЧИЙ МІСТО»

OMEGA анонсує нову колекцію Seamaster - "EDIZIONE Venezia". Годинник продаватиметься виключно у знаменитому італійському місті.

Історія колекції розпочалася у 1950-х роках, коли Венеція дала натхнення для одного з найвідоміших символів OMEGA.

Під час візиту до міста член відділу дизайну компанії OMEGA був вражений знаменитими гондолами та красою скульптур морських ковзанів Нептуна з кожного боку. Символ OMEGA для колекції Seamaster було знайдено, і емблема стала з'являтись на моделях з 1957 року.

Сьогодні OMEGA цією новою колекцією віддає данину цієї історії та самому місту.

Куполоподібний опалово-сріблястий циферблат кожної моделі створений під впливом ефекту стельових стель венеціанської архітектури.

Тема Венеції поширюється навіть на кулясту крону, яка повторює форму бані базиліки Святого Марка.

Відомий медальйон Морський коник був вигравіюваний лазером на задній сапфіровій кришці, слова "SEAMASTER" та "Edizione Venezia" були перенесені на внутрішнє кільце задньої кришки. Також нанесений візерунок, який дуже скидається на складну деталь власного прапора Венеції.

Клієнтам доступні два різні стилі Seamaster «EDIZIONE Venezia» - або з корпусом 18К золота "Sedna™ gold" на коричневому шкіряному ремінці, або версія з нержавіючої сталі на чорному шкіряному ремінці. Обидві версії поставляються в чорній лакованій презентаційній коробці, викладені в бордовий велюр, що нагадує інтер'єр у венеціанській гондолі.

З калібром високої точності Master Chronometer та дизайн-історією, наповненою справжньою спадщиною OMEGA, ці нові моделі обов'язково викличуть інтерес колекціонерів у всьому світі.

Годинник можна придбати тільки в OMEGA Boutique у Венеції, або у торговому центрі T Fondaco dei Tedeschi.