HUBLOT ВІТАЮТЬ ПІЛОТА КОМАНДИ FERRARI КИМИ РАЙККОНЕНА І ЇЇ КЕРІВНИКА МАУРИЦІО АРРИВАБЕНЕ НА КАНАДСЬКОМУ ДЕБЮТІ КОЛЕКЦІЇ THE BIG BANG FERRARI

Hublot приймали легендарного гонщика Кімі Райкконена та керівника команди Ferrari Мауріціо Аррівабене у бутіку Château d'Ivoire у Монреалі на дебюті колекції Big Bang Ferrari у Канаді.

Hublot приймав легендарний водій Кімі Райкконена та Scuderia Ferrari Principal команди Мауріціо Аррівабен у бутіку Château d'Ivoire у Монреалі, для дебюту колекції Big Bang Ferrari у Канаді. Вибрані ЗМІ, клієнти та друзі Ferrari, Château d'Ivoire та Hublot приєдналися до директора Hublot по Північній Америці Жана-Франсуа Сберро, щоб прокоментувати новітню колекцію, створену при партнерстві між автомобільним та годинним гігантами.

Гостей познайомили з Кімі та перейшли до сегменту питань та відповідей в очікуванні престижного Гран-прі Канади, що проходить у ці вихідні.

Жан-Франсуа Сберро, керуючий директор Hublot в Америці, зазначив: «Це честь приєднатися до Кімі і бути запрошеним Маріам Хан і панами Сохаїлом і Маунзером Кейдбі в бутіку Château d'Ivoire в продовження партнерства, яке відображає прихильність Hublot і Ferrari розвитком справді видатних колекцій: The Big Bang Ferrari».

Остання модель годинника, отримана від успішної співпраці Hublot і Ferrari з листопада 2011 року, яка включає в себе те, що Hublot є офіційним хронометристом Ferrari і офіційним годинником Scuderia Ferrari, поєднує натхнення та дизайн останніх моделей. Hublot повністю трансформували контури своїх культових Big Bang, щоб втілити ключові елементи Ferrari аж до найдрібніших деталей, зберігши при цьому свій унікальний механізм з автопідзаводом та функцією флайбек виробництва UNICO manufacture.

Основними функціями є тривимірний циферблат хвилинного лічильника з віконце дати на 3 години, що нагадує тахометр, і покажчик дати, схожий на напис на спідометрі Ferrari. Логотип Ferrari – здиблений кінь – знаходиться на 6 годин. Секундний лічильник у формі повітряного екстрактора розташований на 9 годин. Червона лінія вздовж корпусу виглядає як паз на кузові LаFerrari, а подовжені натискні кнопки закріплені на пристрої, що обертається, як педалі в автомобілі. Запатентована система ремінця one-click дозволяє власнику персоналізувати хронометр самостійно, вибором ремінців у стилі інтер'єрів Ferrari, у тому числі, зроблених із чорної алькантари на чорній гумі з червоним простроченням, а також класичних чорних зі шкіри Schedoni. Колекція обмеженого тиражу, доступна в корпусах із однонаправленого карбону, титану та золота King Gold.