OMEGA: Втрачені в КОСМОСІ - ТОКІО-СТАЙЛ

Всесвітньо відомий хронограф OMEGA отримує заслужену повагу у місті, відомому правильністю кожної естетичної деталі.

На перший погляд, вам здасться, що космічний корабель приземлився на токійському даху. Місце проведення заходу Speedmaster OMEGA у столиці Японії було дійсно поза цим світом.

Друзі бренду, зокрема актор Сехей Міура, були запрошені «загубитися в космосі» в рамках святкування 60-річчя перших годин, які носили на Місяці.

Було виставлено багато з культових моделей Speedmaster, у тому числі першу в історії модель, виготовлену в 1957 році, а також «Галактика Експрес 999» – годинник, зроблений у співпраці з всесвітньо відомим японським мультиплікатором Лейдзі Мацумото, який продавався виключно в Японії обмеженим тиражем. 1999 штук.

Разом з вивченням історії та еволюції годин, гості можуть загубитися у казковому дзеркальному залі, сфотографуватися, щоб стати одним із #SpeedmasterFans. Цифрова кампанія була величезним успіхом, і актор Сехей Міура вже приєднався до руху.

Speedmaster OMEGA, спочатку розроблений з думками про водіїв гоночних автомобілів, взяв зовсім іншу траєкторію, і подія у Токіо була даниною його незвичайним пригодам.