Новинка від Frederique Constant у фірмовому стилі

Frederique Constant представляє новий годинник з колекції Ladies Automatic. Це п'ять нових моделей, прикрашених діамантами, тисненим візерунком із сердець та новими металевими браслетами. Цей дизайн годинника є протягом багатьох років символом успіху Frederique Constant і зразком жіночності в годинниковій справі.

Дві моделі оснащуються автоматичним годинниковим механізмом FC-303 з обробкою Colimaçon, який поміщений у жіночий корпус діаметром 36 мм. Безель годинника прикрашена діамантами. На циферблаті є показання годин, хвилин, секунд і дати. Віконце дати знаходиться в положенні «3 години». Годинник представлений на двокольоровому браслеті з нержавіючої сталі з покриттям рожевим золотом або синьому ремінці зі шкіри алігатора.

 

Ladies Automatic Frederique Constant

Три моделі оснащуються автоматичним годинниковим механізмом FC-310 з оздобленням Colimaçon. У положенні «12 годин» вони мають віконце Double-Heart Beat з опуклим сапфіровим склом, крізь яке можна спостерігати за роботою балансу. Циферблат показує години, хвилини та секунди. Носити годинник пропонується на двокольоровому браслеті з нержавіючої сталі з покриттям рожевим золотом або темно-синьому ремінці зі шкіри алігатора.

Обидва годинникові механізми – швейцарські, з 26 камінням, 38-годинним запасом ходу та частотою балансу 28 000 напівколивань на годину. Вартовий корпус зберігає водонепроникність до глибини 50 метрів. Всі моделі годинників мають накладні римські цифри на тисненому циферблаті із сатинуванням «сонячні промені», накладні діамантові індекси та відполіровані вручну срібні або вкриті рожевим золотом стрілки.

Ladies Automatic Frederique Constant

Це зручний і легкий годинник з виразними свідченнями. А вся колекція відрізняється граничною увагою до деталей і віддає данину захоплення жіночої краси та жіночої чарівності.

ПІДТРИМКА DONORSCHOOSE.ORG

З 2016 року всесвітньою посланницею Frederique Constant у благодійній сфері є оскароносна актриса та філантроп Гвінет Пелтроу. Гвінет вирішила приєднатися до благодійної організації DonorsChoose.org, яка фінансує освітні та спортивні програми для дітей із малозабезпечених сімей у США.

Жертвуючи від доходів за кожен проданий годинник Ladies Automatic по 50 доларів США на користь DonorsChoose.org, Frederique Constant прагне цим благодійним жестом привнести в життя багатьох людей позитивні зміни.

Рекомендована ціна: від 1595 євро

Купити годинник бренду Frederique Constant ви можете в салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151