Сублічильники з метеориту та легендарний механізм 321

Нарешті тяжке очікування добігає кінця! Декілька місяців тому OMEGA оголосила про довгоочікуване повернення легендарного механізму 321. У рік 50-річного ювілею висадки корабля "Аполлон-11" на Місяць OMEGA представляє нову модель Місячний годинник Speedmaster, оснащений легендарним механізмом. Годинник з'явиться у продажу вже цієї зими.

Сублічильники з метеориту та легендарний механізм 321

У своїй початковій версії калібр 321 був відомий складним і красивим дизайном. Цей механізм був першим калібром, який використовувався для годинника OMEGA Speedmaster 1957 року. Найбільшу популярність йому принесли моделі, пов'язані з освоєнням космосу, у тому числі годинник, який побував на Місяці. Після ретельних розробок та реконструкції калібр 321 зі своїми первісними характеристиками готовий до використання.

Побачити цей механізм можна крізь сапфірове скло задньої кришки нового годинника Speedmaster Moonwatch 321 Platinum. Як випливає з назви, корпус цього годинника виготовлений із спеціального платинового сплаву з додаванням золота (Pt950Au20). Він налічує 42 мм у діаметрі і поєднує у своїй обробці матові та поліровані поверхні. У його дизайні відчувається вплив асиметричного корпусу моделі Speedmaster 4-го покоління (ST 105.012) з такими ж відігнутими вушками, на яких у нової моделі закріплений чорний шкіряний ремінець з платиновою застібкою. Ця модель має також чорний керамічний безель зі знаменитою тахіметричною шкалою. Speedmaster з білої емалі.

Зрозуміло, особливості годинника не обмежуються тільки цим. Циферблат з оніксу глибокого чорного кольору ідеально поєднується з іншими матеріалами, наприклад, із 18-каратним білим золотом, з якого виготовлені індекси та стрілки. Інша особливість, яку не можна не згадати, – це три допоміжні циферблати з метеориту. Виготовлені зі шматочків справжнього місячного метеориту, вони нагадують про історичне досягнення Speedmaster і втілюють непідробний зв'язок з калібром 321, що приводив у дію весь годинник Speedmaster, який людина колись носила на Місяці.

Справжні шанувальники годинника Moonwatch, які мріють про те, щоб доторкнутися до справжньої частки їхньої історії і носити на своєму зап'ясті справжній шматочок Місяця, обов'язково помістять новий хронограф OMEGA на верхній рядок у списку своїх бажань.

Сублічильники з метеориту та легендарний механізм 321
Сублічильники з метеориту та легендарний механізм 321

Купити годинник бренду OMEGA ви можете в салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151